wyniki pełne dostępne dla premierów
Plebiscyt Browar.biz - Piwo roku 2005 - Komentarze i uwagi
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
... ale pobrać pliku też nie mogą...
Z tej frustracji zdradzę jedną tajemnicę:
ostatnie miejsce w kategorii III (Ciemne) - Jabłonowo, "23" (1 pkt.)Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzJa też nie sądzę,aby tyle osób piło tego portera Bezsensowny jest też podział portera z Witnicy na dwa,kiedy to jest to samo piwo.Last edited by adam16; 2006-04-20, 15:22.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika crizzART zna wszystkie odpowiedzi, bo wie, ile osób głosowało .
A co do BOSS-a - guzik prawda. Podlicz głosy oddane na Żywieckie Portery.Last edited by adam16; 2006-04-20, 15:27.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
W imieniu załogi browaru Amber dziękuję głosującym i gratuluję wszystkim wyróznionym browarom !
Werdykt Szanownych Wielbicili Prawdziwego Piwa jest dla nas największym uznaniem, ale i zobowiązaniem. Obiecujemy nadal nie zawodzić.
A wszystkich forumowiczów zapraszam na toast wzniesiony zwycięskimi: Koźlakiem i Żywe już podczas Festiwalu Piwa w Gdańsku.Simon
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika juzesCholibka nie mogę wejśc, chyba będę musiał zostać premierem (nie chcę alę muszę)Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesa że tak zapytam... a co z nagrodami
a poważniej - po łykendzie reszta wyników, łącznie z prawdziwymi wynikami plebiscytu- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Dziękuje wszystkim, którzy zagłosowali na nasze Bierhallowe piwo pszeniczne. Drugie miejsce to już coś. Biorąc pod uwagę że tego piwa mozna napić się tylko w Bierhalle to juz jest całkiem nieźle.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
Comment