Plebiscyt Browar.biz - Piwo roku 2005 - Komentarze i uwagi

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kibi
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.07
    • 1875

Odnotowałem zastanawiająca zbieżność, pomiędzy wynikami plebiscytu, a podsumowaniem mojego Dziennka Piwnego. I teraz nie wiem, czy mam taki dobry gust, czy raczej jestem podatny na wpływ gustów innych użytkowników, których posty czytam na forum. Chociaż to mniejszy powód do chwały, ale prawda pewnie leży pośrodku - gdyby nie forum być może nie spróbowałbym kilku gatunków, które następnie przypadły mi do gustu. Dzieki za sprowadzenie na dobrą drogę .

Comment

• Krzysztof
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2001.04
      • 1689

Jeżeli w grupie piw specjalnych sa dwa piwa na miejscu drugim to piwo z trzeciego miejsca powinno wylądować na miejscu czwartym.
      Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
      www.twojmalybrowar.pl

Comment

• ART
        mAD'MINd
        🥛🥛🥛🥛🥛
        • 2001.02
        • 23928

apropos konia: z tego co pamiętam w tej kategorii miało być tylko pierwsze miejsce uhonorowane
        - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
        - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
        - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Krzysztof
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2001.04
          • 1689

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
          A ja żałuję, że Ci co zagłosowali na pale ale ze Starego Krakowa nie zagłosowali na Smoczą Głowę - wtedy drugie miejsce byłoby czymś więcej niż ex-equo. Ale i tak dobrze, że udało się tu wskoczyć browarowi, którego piwa leją tylko w 10 lokalach w RP i w sprzedaży butelkowej w czasie trwania plebiscytu nie było

Tymbardziej jest mi miło....
          Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
          www.twojmalybrowar.pl

Comment

• e-prezes
            Generał Wszelkich Fermentacji
            🥛🥛🥛🥛🥛
            • 2002.05
            • 19260

w tym roku jak wskoczy parę bardziej dostępniejszych piw z tej kategorii może być jeszcze ciekawiej

Comment

• Simon
              † 1964-2008 Piwosz w Raju
              • 2001.02
              • 993

Wczoraj w browarze Amber odbyła się uroczystość: Art w towarzystwie Maggyk'a wręczył Właścicielom Browaru trzy dyplomy Plebiscytu - w imieniu Właścicieli ( i własnym ) jeszcze raz dziękuję !
              Simon

Comment

• Pinio74
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2003.10
                • 3881

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Simon
                Wczoraj w browarze Amber odbyła się uroczystość: Art w towarzystwie Maggyk'a wręczył Właścicielom Browaru trzy dyplomy Plebiscytu - w imieniu Właścicieli ( i własnym ) jeszcze raz dziękuję !
                No to teraz nie spoczywajcie na laurach. Czas pokazać się już z czymś nowym
                BIRRARE HUMANUM EST

Comment

• e-prezes
                  Generał Wszelkich Fermentacji
                  🥛🥛🥛🥛🥛
                  • 2002.05
                  • 19260

Gwoli informacji wyróżnienie dla browaru Stary Kraków zostało uroczyście wręczone na Gali Piw Browarów Małopolski Tomkowi Jabłońskiemu, właścicielowi browaru.

Comment

• Cez
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2003.01
                    • 1789

.....który nie omieszkał umieścić dyplomu na swoim "stoisku"
                    Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.

Comment

• Krzysztof
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2001.04
                      • 1689

Ja też miałem przyjemność odebrać od ART - dyplom za drugie miejsce za naszego Weizena.
                      Cieszę sie tym bardziej, ze piwo to można kupić tylko w Bierhalle w Warszawie i nigdzie więcej.
                      www.twojmalybrowar.pl

Comment

• ART
                        mAD'MINd
                        🥛🥛🥛🥛🥛
                        • 2001.02
                        • 23928

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysztof
                        Ja też miałem przyjemność odebrać od ART - dyplom za drugie miejsce za naszego Weizena.
                        Cieszę sie tym bardziej, ze piwo to można kupić tylko w Bierhalle w Warszawie i nigdzie więcej.
                        widziałem jeszcze tego fajnego Weizena u nas w Opolu na "ruskim" targu

okej okej, wiem - głupi żart

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• ART
                          mAD'MINd
                          🥛🥛🥛🥛🥛
                          • 2001.02
                          • 23928

ażeby jednak pozostać w temacie, pozwoliłem sobie ruszyć Maggykowy i mój własny zatyłek w 3-dniową podróż i wręczyć dyplomy następującym browarom, którym dziękuję za miłe przyjęcie:

Browary Łodzkie
                          Bierhalle Warszawa
                          Browar Ciechanów
                          Browary Jurand
                          Browar Amber
                          Browar Czarnków

w przypadku Starego Krakowa z przekazania dyplomu wyrzęczył mnie E-prezes na Gali Piw Małopolskich za co również bardzo dziękuję po stokroć (jak to czasem mawia Piwowar).

pozostałym browarom jeszcze nie przekazałem dyplomów z kilku różnych przyczyn, ale wszystkim zainteresowanym postaram się je dostarczyć.

Comment

• Krzysztof
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2001.04
                            • 1689

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
                            widziałem jeszcze tego fajnego Weizena u nas w Opolu na "ruskim" targu

okej okej, wiem - głupi żart
                            Dobrze że znasz umiar.....
                            www.twojmalybrowar.pl

Comment

• ART
                              mAD'MINd
                              🥛🥛🥛🥛🥛
                              • 2001.02
                              • 23928

nie bądź taki sztywniak

Comment

• Marusia
                                Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                                🍼🍼
                                • 2001.02
                                • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
                                ażeby jednak pozostać w temacie, pozwoliłem sobie ruszyć Maggykowy i mój własny zatyłek w 3-dniową podróż i wręczyć dyplomy następującym browarom, którym dziękuję za miłe przyjęcie:

Browary Łodzkie
                                Bierhalle Warszawa
                                Browar Ciechanów
                                Browary Jurand
                                Browar Amber
                                Browar Czarnków
                                O kurka, to wszystko w trzy dni Jestem pod wrażeniem, w sumie rozrzut terytorialny niezły
                                www.warsztatpiwowarski.pl
                                www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

Przetwarzanie...
                                X