Odnotowałem zastanawiająca zbieżność, pomiędzy wynikami plebiscytu, a podsumowaniem mojego Dziennka Piwnego. I teraz nie wiem, czy mam taki dobry gust, czy raczej jestem podatny na wpływ gustów innych użytkowników, których posty czytam na forum. Chociaż to mniejszy powód do chwały, ale prawda pewnie leży pośrodku - gdyby nie forum być może nie spróbowałbym kilku gatunków, które następnie przypadły mi do gustu. Dzieki za sprowadzenie na dobrą drogę .
Plebiscyt Browar.biz - Piwo roku 2005 - Komentarze i uwagi
Collapse
X
-
Jeżeli w grupie piw specjalnych sa dwa piwa na miejscu drugim to piwo z trzeciego miejsca powinno wylądować na miejscu czwartym.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
apropos konia: z tego co pamiętam w tej kategorii miało być tylko pierwsze miejsce uhonorowane- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumA ja żałuję, że Ci co zagłosowali na pale ale ze Starego Krakowa nie zagłosowali na Smoczą Głowę - wtedy drugie miejsce byłoby czymś więcej niż ex-equo. Ale i tak dobrze, że udało się tu wskoczyć browarowi, którego piwa leją tylko w 10 lokalach w RP i w sprzedaży butelkowej w czasie trwania plebiscytu nie było
Tymbardziej jest mi miło....Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika SimonWczoraj w browarze Amber odbyła się uroczystość: Art w towarzystwie Maggyk'a wręczył Właścicielom Browaru trzy dyplomy Plebiscytu - w imieniu Właścicieli ( i własnym ) jeszcze raz dziękuję !BIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
-
Ja też miałem przyjemność odebrać od ART - dyplom za drugie miejsce za naszego Weizena.
Cieszę sie tym bardziej, ze piwo to można kupić tylko w Bierhalle w Warszawie i nigdzie więcej.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysztofJa też miałem przyjemność odebrać od ART - dyplom za drugie miejsce za naszego Weizena.
Cieszę sie tym bardziej, ze piwo to można kupić tylko w Bierhalle w Warszawie i nigdzie więcej.
okej okej, wiem - głupi żart- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
ażeby jednak pozostać w temacie, pozwoliłem sobie ruszyć Maggykowy i mój własny zatyłek w 3-dniową podróż i wręczyć dyplomy następującym browarom, którym dziękuję za miłe przyjęcie:
Browary Łodzkie
Bierhalle Warszawa
Browar Ciechanów
Browary Jurand
Browar Amber
Browar Czarnków
w przypadku Starego Krakowa z przekazania dyplomu wyrzęczył mnie E-prezes na Gali Piw Małopolskich za co również bardzo dziękuję po stokroć (jak to czasem mawia Piwowar).
pozostałym browarom jeszcze nie przekazałem dyplomów z kilku różnych przyczyn, ale wszystkim zainteresowanym postaram się je dostarczyć.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTwidziałem jeszcze tego fajnego Weizena u nas w Opolu na "ruskim" targu
okej okej, wiem - głupi żartJesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
nie bądź taki sztywniak- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTażeby jednak pozostać w temacie, pozwoliłem sobie ruszyć Maggykowy i mój własny zatyłek w 3-dniową podróż i wręczyć dyplomy następującym browarom, którym dziękuję za miłe przyjęcie:
Browary Łodzkie
Bierhalle Warszawa
Browar Ciechanów
Browary Jurand
Browar Amber
Browar Czarnków
Comment
-
Comment