Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
Plebiscyt Browar.biz - Piwo roku 2005 - Komentarze i uwagi
Collapse
X
-
Last edited by Maggyk; 2006-05-25, 07:18.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Przeglądnąłem sobie (ciut późno) wyniki wcześniejszych plebiscytów i powiem szczerze jest poprawa. Wyrośli nam wielcy faworyci, których co rok ktoś marzy pobić i nic
Szkoda tylko, że tak mało (na te 2000 uprawnionych) osób głosuje. Wyniki mogłyby być ciekawszeLast edited by e-prezes; 2006-06-10, 20:46.
Comment
-
-
na grudzień przewiduję analizę listy piw i wytypowanie kandydatów do udziału w Plebiscycie npr 2006. szykujcie się do roboty- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Powiem krotko,fakt wyszlo nowych piw tzn.etykiet i kapsli i innych gadzetow zwiazanych z piwem,ale nie w szczecinie!!!
W innych miastach byly,ale nie tutaj.Ale Ciesze sie z tego co moglem zdobyc umnie w miescie.Jesdtem zadowolony,chodz malo,ale zawsze cos!
Pozdrawiam wszystkich
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHURPowiem krotko,fakt wyszlo nowych piw tzn.etykiet i kapsli i innych gadzetow zwiazanych z piwem,ale nie w szczecinie!!!
W innych miastach byly,ale nie tutaj.Ale Ciesze sie z tego co moglem zdobyc umnie w miescie.Jesdtem zadowolony,chodz malo,ale zawsze cos!
Pozdrawiam wszystkich
Z innej beki,wstępnie analizowałem swój wybór i mam kilka dylematów. Bezapelacyjnie wylatuje Lwówek,bo smakuje już niestety prawie jak jakieś Żywiec,czy Okocim,czy inna Warka czy Tychacz Zastanawiam się nad pewną marką Relakspola,która mi posmakowała.Janów ma na 100% pierwsze miejsce w jednej z kategorii,Zwierzyniec też mi chodzi po głowie,ale cholercia czy Zwierz to Zwierz czy Perła
Zastanawiam się też nad Noteckim z beczki,które piłem w przeciągu ostatniego miecha dwa razy i było jakieś "perfumowane",a wcześniej było smaczniutkie.
Stary Kraków też na bank będzie na pudle.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
Comment