Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
Coć się pochrzaniło
Collapse
X
-
Mi w nocy przed giełda przekierowywało na inna stronę.musiałem wchodzic na browar z IE bo z Firefoxa sie nie dało.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
ARTa nie było to się coś posypało, tak więc jeśli kiedykolwiek chcielibyście się mnie pozbyć to będzie marnie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PiotrasWszystkie nicki przy postach wyświetlają mi się od tyłu- zamiast Art jest TRA i tak z wszystkimi. O co chodzi?
Oj. sartoiP, sartoiP, spójrz na datęWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PiotrasWszystkie nicki przy postach wyświetlają mi się od tyłu- zamiast Art jest TRA i tak z wszystkimi. O co chodzi?"If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson
Comment
-
-
A spojrzałeś w kanlendarz?Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Tak właśnie chyba było A tak serio, to niemożliwe żebym aż tak zaspany był, żeby odpowiedzi nie zauważyć Ale teraz to już ganz egalSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Kurka, przed chwilą (22 maja 2006, ok. 9:30) coś wywaliło mnie i, sądząc po pustej liście użytkowników, innych z Forum, a zamiast maila w poczcie browarowej dostałam komunikat, że "Forbidden" i że "404 error"Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
Comment