niestety wszyscy. odbyła się nieplanowana kilkugodzinna przerwa "konserwacyjna" bez możliwości ostrzeżenia
Coć się pochrzaniło
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
dziku napisał(a)
Wczoraj po południu w ogóle nie można było wejść na stronę www.browar.biz
Czy to tylko u mnie coś się pochrzaniło
Czy też wszyscy mieliśmy pecha w niedzielne popołudnie???Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Uff! Czuję ulgę!!! Już myślałem że kara jakowaś na mnie spadła, a widzę jednak że nie byłem odosobniony w próbach dostania się wczoraj na stronę. Kombinowałem na wszelakie znane mi sposoby i nic. No ale dzisiaj już jest lepiej. Odzyskałem dostęp.
Comment
-
-
Dziwne zjawisko ma miejsce u mnie w internecie i to nie pierwszy raz. Otóż wszystkie strony internetowe których używam chodzą mi normalnie czyli szybko a strona browaru wolno jak ślimak Nie wiem czy to tylko u ma miejsce czy u innych osób też? O tej godzinie ta strona powinna pędzić jak bolid F1 a ona idzie o dwa razy wolniej choć oczywiście szybciej niż we wcześniejszych godzinach.
Comment
-
-
może styki zaśniedziały- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Czy tylko dla mnie, czy dla wszystkich browar był nieczynny przez 4 godzinki?
Comment
-
-
Ja się takj zdenerwowałem, że nie mogłem pracowaćTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
zythum napisał(a)
Ja się takj zdenerwowałem, że nie mogłem pracować
Comment
-
-
coć ostatnio częściej niestety zdarzają się takie nieuzasadnione przerwy w pracy, jak to kiedyś nazywano strajki.
Nic się nie martw Art. Takimi sztuczkami szybko się nas nie pozbędzieszWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment