I godziny postów się nie zgadzają .
Coć się pochrzaniło
Collapse
X
-
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
-
-
jeśli nie chodzi o tematy z sondami, napisz gdzie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Przy poście (tylko teraz kurde nie wiem którym) który wysłałem wczoraj o 08.43 była data wczorajsza ale godz. 23 z kawałkiem. I tyle nic strasznego[/list]To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
czasem widocznie są jakieś odpały.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Mi od samego rana co jakiś czas wyskakują jakieś mordecze ERRORY. Tak w domu, jak i teraz - w robocie.
Coś tam że DATABASE ERROR, OUT OF MEMORY, MySQL ERROR itp itd
Czasem nie mogę dodać postu, a czasem wogóle wejść na stronę główną...Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Originally posted by slavoy
Mi od samego rana co jakiś czas wyskakują jakieś mordecze ERRORY. Tak w domu, jak i teraz - w robocie.
Coś tam że DATABASE ERROR, OUT OF MEMORY, MySQL ERROR itp itd
Czasem nie mogę dodać postu, a czasem wogóle wejść na stronę główną...
też tak z rana miałembez brody...
Comment
-
-
chwile człeka nie ma i już się wszystko psuje?
hmm, zobaczymy co się da zrobić żeby się nie psuło. No i żeby godzina wróciła do normy.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Moze to troche inny temat ale u mnie tez sie wszystko pochrzanilo-prawie 10 dni nie mialem dostepu do Forum-chcac sie zalogowac waskakiwal teks-Blad-prosze sie skontaktowac z Administratorem-i to wszystko w wersji Angielskiej-bylo röwniez napisane ze otworzenie programu wiaze sie z ryzykiem wprowadzenia wirusa i mozliwosci stracenia wszystkich danych na Twardym dysku.
Troche to trwalo ale w koncu Formatowalem na nowo cala moja Festplatte i juz wszystko dziala jak nalezy.Okazalo sie ze ktos mily z Polski podszyl sie pod imie kolekcjonera i w ten sposöb przeslal mi pozadnego wirusa.
Wlasnie dzisiaj stwierdzilem ze wszystko funkcjonuje jak nalezy tyle ze nie otrzymuje poczty z Forum-musze sam szukac to co mnie interesuje-wczesniej bylo tak ze otrzymywalem wiadomosc o nowych postach.
Comment
-
-
to kara za błędne cytowanie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Wchodzę na forum i się loguję. Przeglądam tematy, od czasu do czasu odpowiadam i... raz jestem zalogowany raz nie, raz tak raz nie. I tak w kólko.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
i jak, poprawiło się trochę?
nie lubię zwalać na innych w przypadku gdy coś nie działa jak należy, ale ten rodzaj "awarii" zdarza się często z winy
a) dzikiego "cache'owania" odwiedzanych stron przez przeglądarkę (głównie IE)
b) podobnego działania serwera proxy, jeśli za jego pośrednictwem człowiek się łączy z dynamiczną stroną (jaką jest np. to Forum)
c) kaprysów przedmiotów pseudo-martwych- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment