Przyszedłem sobie dzisiaj do pracy. A tu jak na złość nic nie chciało się dziać. Chciałem na forum, a tu komunikat, że nieczynne. Już myślałem, że się zanudzę na śmierć. Ale wreszcie, JEST. UFFF!
Coć się pochrzaniło
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
Wczoraj nie mogłem się połączyć nie tylko z forum ale wogóle z browarem.
Ale myślę że jest to przejściowy,chwilowy kłopot
Comment
-
-
przykro mi żeście doznali dołka przez brak Browaru, był problem z jednym z łącz (i dalej jest, Browar ma obecnie usczuplone pasmo) troche będzie jeszcze trwało załatwienie sprawy do końca, więc mogą się pojwaić przestoje przez kilka następnych dni. niestety zbiegło się to z moim wyjazdem, a że mój telefon się rozsypał, nie mogłem też nikogo uprzedzić (przepraszam za ewentualne nieodbieranie telefonow od desperatow).- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Miałem strasznego doła, ostatnie dni nieograniczonego dostępu do internetu, a tu taka przykrość. No ale juz jest lepiej, ufff...
Comment
-
-
Przed chwilą miałem kłopoty z działaniem forum , tzn . nic nie mogłem wpisać .
Nie wchodziły literki albo zamiast nich pokazywały się jakieś krzaczki . Potem mogłm pisać lecz nie działał enter .
Teraz wygląda że wszystko jest ok. , czy jeszcze ktoś miał takie kłopoty .
Comment
-
-
na mój gust nie był to problem po stronie Browaru.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
czasem programik. pt. Internat.exe płata figle (tj. programik od zmiany języka klawiatury). gdy go nieświadomie przełączymy pewną kombinacją klawiszy, mogą wystąpić właśnie podobne objawy. co ciekawe owa zmiana języka dot. generalnie tylko aktywnego okienka (przynajmniej takiego w którym można coś napisać, np. w przeglądarce). mogę oczywiście się mylić, bo nie znam zbyt wielu szczegółów.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
ktoś nie umie liczyć.
albo ja albo browar.
napisane jest jak wół, że przebywa aktualnie 11 klientów w tym 6 zarejestrowanych. liczę nicki - 5.
no chyba, że jest wśród nas zarejestrowany szpieg bez nickaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
And69 napisał(a)
Jest jeszcze jedna możliwość , osoba zarejestrowana która nie chce by jej nick był widoczny w spisie . Coś takiego ustawia się w profilu .Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
a po co on tam wlazł- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment