p.s. to chyba problem lokalny,
Coć się pochrzaniło
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
marco w Żywcu
marco w Holandii czy tam innym eurokraju
marco jako element drukujący
az strach otworzyć lodówkęWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
ART napisał(a)
p.s. to chyba problem lokalny,browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
drogi Marco są nieodgadnione- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
jerzy napisał(a)
Owszem - w cache plik drukuj.gif był zdjątkiem Marcopoloka. Tylko za cholerę nie wiem, jak to się stało!Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
celt_birofil napisał(a)
Czy wy też mieliście rano (8-9) problem z wejściem do browaru? (powaga)Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
celt_birofil napisał(a)
Czy wy też mieliście rano (8-9) problem z wejściem do browaru? (powaga)gdzie się piwo warzy
tam się dobrze darzy
Comment
-
-
ostatnio w ogóle dziwne problemy są wśród nas- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
wśród nas, wirtualnych stworzeń
ostatnio tak zauważyłem że jest jakiś wysyp problemów z siecią, nie wiem czy tylko u mnie dzieją się takie dziwactwa, czy to jakiś szerszy problem.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Nie wiem co się dzieje, ale wszystko otwiera się "godzinami", przez co dostaję szału i pomieszania zmysłów. RATUNKU NIECH KTOŚ COŚ Z TYM ZROBI.Mniej alkoholu w piwach !!!
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
HURRA!!! Nareszcie poprawnie działa. Nie wiem co to za diabeł szalał po sieci, w każdym razie naprawiło się.Mniej alkoholu w piwach !!!
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
różnie bywa - czasem są duże obciążenia na łączu do Browaru, czasem ogólnie sieć jest zapchana, a czasem lokalnie coś nawala - taki już urok internetu- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Wczoraj po południu w ogóle nie można było wejść na stronę www.browar.biz
Czy to tylko u mnie coś się pochrzaniło
Czy też wszyscy mieliśmy pecha w niedzielne popołudnie???Dziku
Comment
-
Comment