W końcu piwko przez to smaku nie straci a to jest najważniejsze. Człek przywyknie i zbyte!
Coć się pochrzaniło
Collapse
X
-
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Wujcio_Shaggy napisał(a)
W zasadzie już się przyzwyczaiłem, ale przychylam się do propozycji zwiększenia kontrastu - co drugi post na jasnoszarym tle i będzie pięknie. To chyba nie zwiększy zbytnio wolumenu transferu?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Wprowadzenie szarego tła faktycznie znacznie zwiększyło czytelność. Ja jednak jakoś nie mogę się przekonać do układu: dane nadawcy na górze, tekst wiadomości na dole. Umieszczenie danych autora po lewej stronie znacznie bardziej mi odpowiadało: po pierwsze - większa czytelność i jeden post bezpośrednio pod drugim, po drugie - na 17-calowym ekranie tekst w pełnym oknie jest po prostu za szeroki i trzeba się strasznie nabiegać wzrokiem . No wiem, okienko przeglądarki można zmniejszyć, ale ja wolę duży browar niż mały .
Żeby jednak nie wyjść na egoistę, co nie dba o koszty Browaru, wybieram zamiast nowego fulla starą wersję light, czyli Browar-Dia.
Comment
-
-
jester_ napisał(a)
na 17-calowym ekranie tekst w pełnym oknie jest po prostu za szeroki i trzeba się strasznie nabiegać wzrokiem .
Comment
-
-
Po wprowadzeniu szarego tła wypowiedzi nie pozostaje mi nic innego jak tylko zgodzić się z wiekszością zadowolonych Forumowiczów i pozostać przy nowym układzie dyskusji
Comment
-
-
Wchodzę ja do Browaru.Patrzę Myślę kurde mydoom Mówię sobie: kurde, no jak nie jak tak Ale poczytałem sobie parę stron tej dyskusji i... już się przyzwyczaiłem do nowej wersji. Normalnie LIGHT! Jak po Slim Faście Tylko mam wrażenie, że wers się nie kończy. Nie chcę być upierdliwy, ale czy można by tak zachować stary układ w odchudzonej wersji (chodzi o umieszczenie naszych danych po lewej stronie)?
Idę się napić - no jak nie jak tak...Żadna płaca nie hańbi...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment