Coć się pochrzaniło

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • breslauer
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.05
    • 2690

Ja dzisiaj nie mogłem od rana do godz. 13.00 otworzyć strony browaru. Czy ktoś miał też taki problem?

Comment

• ART
      mAD'MINd
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2001.02
      • 23926

o jedednastej z groszami był jakiś minutowy kłopot z bazą danych, innych problemów nie zauważyłem.
      - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
      - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
      - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Pepek
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.04
        • 1500

Wziąłem udział w nowej sondzie na stronie głównej dotyczącej smaku pierwszego w życiu piwa. No i nie zliczony został mój głos, pomimo potwierdzenia jego oddania. Co jest nie tak? Czy Wy też macie podobny problem?
        Pepek

Piwo pijesz - dłużej żyjesz !!!

Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Comment

• Pogoniarz
          † 1971-2015 Piwosz w Raju
          • 2003.02
          • 7971

Pepek napisał(a)
          Wziąłem udział w nowej sondzie na stronie głównej dotyczącej smaku pierwszego w życiu piwa. No i nie zliczony został mój głos, pomimo potwierdzenia jego oddania. Co jest nie tak? Czy Wy też macie podobny problem?
          Macie,macie

Prawie jak Piwo
          SZCZECIN

Comment

• Pepek
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2003.04
            • 1500

No to Adminie Arcie prosimy - pomóżcie, zaradźcie
            Pepek

Comment

• ART
              mAD'MINd
              🥛🥛🥛🥛🥛
              • 2001.02
              • 23926

Cieszę się że wypatrzyliście sprawę! Dzięki! Właśnie to poprawiłem. Na szczęście wszystkie dotychczasowe głosy nie przepadły i wyniki zostały uaktualnione o te nie uwzględnione wcześniej.

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• sklep-piwowar
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2002.10
                • 559

Chciałem wyrazić swoją tęsknotę za pięknym szklanym kuflem z przykrywką firmowanym przez browar.biz ,którego to kiedyś można było zamówić u Arta , a tu pokazała się wiadomość ,ze nie mam uprawnień do tego działu ( chodzi o sklep browaru) w temacie tego właśnie kufelka .Czy ktoś wie o co chodzi ?

Comment

• celt_birofil
                  † 2017 Piwosz w Raju
                  • 2001.09
                  • 4469

Mam problem z wejściem na forum przez "Najnowsze posty"...
                  Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)

Comment

• ART
                    mAD'MINd
                    🥛🥛🥛🥛🥛
                    • 2001.02
                    • 23926

a czym ów problem się objawia?

bardzo proszę zgłaszając jakieś problemy dot. serwisu, czy to tu na Forum, czy poprzez bezpośredni kontakt ze mną - opisywać szczegółowo czego ów problem dotyczy, jakie są objawy, czy pojawiają się jakieś komunikaty.

Sporządzenie takiego dokładniejszego opisu doprawdy nie zajmuje wiele czasu a sprawia że mogę pomóc w jakiś sensowny sposób, a nie gdybać które z setek możliwych powodów mogło być przyczyną takiego a nie innego zachowania się serwisu.

ok, to na tyle tych pouczających wynurzeń. na czym więc polegał problem?

Comment

• piecyk_gazowy
                      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                      • 2004.05
                      • 124

Lubu dubu lubu dubu niech żyje nam prezes naszego klubu niech żyje nam.
                      !!!! Fuck you prototypy!!!!

Comment

• celt_birofil
                        † 2017 Piwosz w Raju
                        • 2001.09
                        • 4469

Przy próbie wejścia na forum, pojawia się taki oto tekst:

There seems to have been a slight problem with the Forum Browaru database.
                        Please try again by pressing the refresh button in your browser.

An E-Mail has been dispatched to our Technical Staff, who you can also contact if the problem persists.

We apologise for any inconvenience.
                        Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)

Comment

• dziku
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2002.12
                          • 1992

U mnie jest to samo. A wcześniej w ogóle nie dało się wejść na www.browar.biz
                          Dziku

Comment

• ART
                            mAD'MINd
                            🥛🥛🥛🥛🥛
                            • 2001.02
                            • 23926

trochę dzisiaj serwer bazy danych przymula, aż w końcu wywaliło plik z indeksami wyszukiwarki. na razie poprawiłem to tak by wyszukiwarka przynajmniej działała i nie generowała błędów.

przepraszam za niedogodności.

Comment

• Pepek
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2003.04
                              • 1500

Chyba coś się przez ostatni kwadransik pochrzaniło - browar był zamknięty.
                              Pepek

Comment

• arcy
                                Pułkownik Chmielowy Ekspert
                                • 2002.07
                                • 7538

Mam nadzieję, że to nie Sanepid, a tylko przejściowe problemy w zaopatrzeniu

Comment

Przetwarzanie...
                                X