Art otwierał skład podatkowy...
Coć się pochrzaniło
Collapse
X
-
Zaraz z(A)wariuję.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Przepraszam za przeboje browarowe dzisiaj, najwidoczniej ktoś pomylił skrzynię serwerową z kadzią zacierną i trzeba (jeszcze) wymienić kilka podzespołów- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
...w końcu to piwo z komputera.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Mam pytanie. Po zalogowaniu się na Forum i sprawdzeniu nowości pojawiają się wyniki wyszukiwania i (na górze) pasek nawigacyjny wyszukiwarki. Za to przestała pojawiać się możliwość oznaczenia całości wyniku, bądź określonych postów jako "przeczytane".
Czy tak już będzieDziku
Comment
-
-
nie, zapomniałem o tej sprawie przy aktualizacji. przycisk powróci- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Ja się zastanawiam, czy to mój komputer w domu i komputer w pracy się schrzanił, a może coś nie tak z moimi oczami? Bo bez lupy to niczego nie przeczytam
Comment
-
-
no to sprawdź proszę czy przypadkiem wielkość wyświetlania czcionek w przeglądarce Ci się nie przestawiła.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Problem z wielkością czcionek dotyczy tylko Browar.biz Wszystkie inne strony wyświetlają się już z normalnej wielkości czcionkami.
Comment
-
-
ART napisał(a)
no to sprawdź proszę czy przypadkiem wielkość wyświetlania czcionek w przeglądarce Ci się nie przestawiła.
Jutro pewnie, tak jak jego poprzednik, odwdzięczy się słupem iskier.
Maszyny mnie uwielbiają
Comment
-
Comment