Gdy klikam odświezanie będąc na browarze.biz pojawia sie Opolskie Stowarzyszenie Aikido lub Retman Biuro Usług Turystycznych. Serwer szaleje.
Coć się pochrzaniło
Collapse
X
-
5470 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
-
-
Nie marudź, dzięki temu miałem okazję trochę o aikido poczytać
Comment
-
-
może TePSowe proxy zdziczały dzisiaj nieco...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
o wyszukiwarce pisałem może nie dość jasno w osobnym temacie w komunikatach - na razie ma ograniczone możliwości ze względu na wyczyszczenie indeksu (ponad 25 mln rekordów), który trzeba odbudować (uczynię to po drugim podejściu do wprowadzenia nowej wersji serwisu).- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
cholera! (przepraszam) Browar dzisiaj strasznie wolnno chodzi - nie wiem, czy to ten tłok, czy Art coś usprawnia, czy sieć też ma dosyć fatalnej pogody, ale coś czuję, że wiele dziś nie napiszę - zdarza mi się od kilku godzin, że muszę czekać ok. minuty, coby jakiś temat mi się wyświetlił że o tempie wysyłania i wyświetlania postów nie wspomnę i to akurat w jedną z moich ostatnich dób na necieCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
U mnie jest podobniebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
proszę o wykazanie dużej dozy cierpliwości, ostatnio mnożą się jakieś problemy łącznościowe z TePSĄ.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Ja w pracy mam tak zawsze, więc już się do tego przyzwyczaiłem (jak i do używania klawisza F5 ). Choć faktycznie, dziś jest gorzej niż zwykle...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
Comment