możliwe że w ciągu ostatnich kilku minut jednak próbowałaś - świadomie lub nie - otworzyć którąś stronę w browarbizie...
Coć się pochrzaniło
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaU mnie też się coć pochrzaniło - nie byłam na browar.biz od wczoraj, a tu po kliknięciu "najświeższych postów" pojawia mi się brodacz z kuflem komunikujący, że nic nie znaleziono
Comment
-
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTmożliwe że w ciągu ostatnich kilku minut jednak próbowałaś - świadomie lub nie - otworzyć którąś stronę w browarbizie...
Comment
-
-
no to proponuję koniecznie zmienić profilaktycznie hasło dostępowe, może gdzieś się zalogowałaś (z opcją zapamiętania) i na owym komputerze ktoś odpalił stronę browarbizu. zresztą to opcja bardzo możliwa skoro po postach widać że często się za Slavoyem wpisujecie pod nieswoimi nickami- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTno to proponuję zmienić profilaktycznie hasło dostępowe, może gdzieś się zalogowałaś (z opcją zapamiętania) i na owym komputerze ktoś odpalił stronę browarbizu.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTno to proponuję koniecznie zmienić profilaktycznie hasło dostępowe, może gdzieś się zalogowałaś (z opcją zapamiętania) i na owym komputerze ktoś odpalił stronę browarbizu. zresztą to opcja bardzo możliwa skoro po postach widać że często się za Slavoyem wpisujecie pod nieswoimi nickami
Nie, to na pewno nie było to, ale w każdym razie wszystko już OK - wystarczyło uaktualnić godzinę po zmianie czasu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART1. problem z większą liczbą stron niż komentarzy jest mi znany ale jak zwykle nie ma czasu na poprawki Zresztą chyba go sobie nawet umieściłem w kolejce gdzieś tu:
2. co do pytania Kalifata - jest to również błąd zakolejkowany do poprawienia - a zdarza się w przypadku gdy został dodany komentarz do jakiegoś np. zdjęcia w dziale kolekcjonerskim, ale to zdjęcie zostało z jakiś powodów usunięte z serwisu (np. był to duplikat).
mam nadzieję- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
1. Nie mogę wstawiać mordek
2. Miejsce na wpisywanie postu jest "rozjechane" - wydłużone, wychodzi poza szerokość forum
3. nieprzeczytane posty są oznaczone jako przeczytane
4 przeczytane posty ciągle są jako nieprzeczytane
5. post np.: skandala w opsie knajpki jest z datą dzisiaj a był pisany wczoraj
Ogólnie wszystko się pochrzaniłoTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum1. Nie mogę wstawiać mordek
2. Miejsce na wpisywanie postu jest "rozjechane" - wydłużone, wychodzi poza szerokość forum
3. nieprzeczytane posty są oznaczone jako przeczytane
4 przeczytane posty ciągle są jako nieprzeczytane
5. post np.: skandala w opsie knajpki jest z datą dzisiaj a był pisany wczoraj
Ogólnie wszystko się pochrzaniłoTwoje pytania dot. Browaru i komentarze dot. spraw poruszanych w tym dziale, propozycje usprawnień, zmian, etc.
patrz post nr #1- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
ART-cie, pomysł z tym, żeby pokazywać starsze, nieprzeczytane posty jest OK, bo rzeczywiście nie zawsze był czas wszystko przestudiować.
A czy byłaby możliwość dodania jeszcze opcji przy starszych wątkach, która po zaznaczeniu nie wyświetlałaby wątku, aż do następnej nowej odpowiedzi w nim?
Teraz mam 15 stron postów i nie chce mi się w nie wchodzić wszystkie, aby znikły.
Każdy czyta to co chce, a jeśli nie chce to może warto dodać taką opcję przy wątku.
zgłoszenie poszło również do propozycji zmianbla bla bla
Comment
-
-
A mi przeglądarka nie otwierała ani głownej strony, ani pocztyPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Mi tez browar sie nie otwierał i z powodu braku przedsennej dawki forum źle spałam i tera głowa mnie boli, ART, żądam refundacji za środki przeciwbólowe ( jeśli zdecyduję się je zazyć)
Comment
-
Comment