BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Wycięło Playboya
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
W związku z zaginięciem poprzedniego Playboya (może przerzucił się na napoje o wyższej zawartości...) zamieszczam nowy temat.
Uwaga cytuję notatkę z Playboya. Mam nadzieję że nie naruszam w ten sposób praw autorskich:
"Nie mamy tak mocno zakorzenionych tradycji picia piwa...-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Ave!
Jestem nie tylko matką Staszka, ale także żoną pewnego fanatyka piwa. Od początku naszej znajomości zaraża mnie swoją pasją. Sama z chęcią dokształcam się w tym temacie. Lubię zaskakiwać M. że coś tam wiem ;p Cieszę się zawsze jak uda mi się odszukać na sklepowych...-
Channel: Przedstaw Się!
-
-
Na piwnej mapie Słowacji nowe browary restauracyjne i rzemieślnicze wyrastają jak grzyby po deszczu.
Miasto Martin w kraju żylińskim ma już dwa mikrusy. W zeszłym roku rozpoczął swoją działalność Pivovar Martins, zlokalizowany na północnych obrzeżach miasta w dzielnicy Priekopa....-
Channel: Słowacja
-
-
Witam, na moją drugą samotną warkę wybrałem Imperial Stouta, kieruję się w 90% przepisem Dori na FESa, jednak chciałbym lekko go zmodyfikować i dorzucić pare dodatków. Celuję w warkę 20l ok 18-20BLG(nie jestem jeszcze zbyt doświadczony, więc nie wiem jak pójdzie z wydajnością)doliczając...
-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Witam,
Jestem w trakcie warzenia trzeciej warki i mam pytanie dotyczące użycia drożdży po raz kolejny.
Suche drożdże odzyskałem z pierwszego piwa - gotowca i użyłem ich do drugiej warki.
Czy mogę je jeszcze raz dodać do piwa, czy zalecacie skorzystać ze świeżych,...-
Channel: Kołyska piwowarska
-
- Loading...
- Koniec listy.