W związku z zaginięciem poprzedniego Playboya (może przerzucił się na napoje o wyższej zawartości...) zamieszczam nowy temat.
Uwaga cytuję notatkę z Playboya. Mam nadzieję że nie naruszam w ten sposób praw autorskich:
"Nie mamy tak mocno zakorzenionych tradycji picia piwa...
Jestem nie tylko matką Staszka, ale także żoną pewnego fanatyka piwa. Od początku naszej znajomości zaraża mnie swoją pasją. Sama z chęcią dokształcam się w tym temacie. Lubię zaskakiwać M. że coś tam wiem ;p Cieszę się zawsze jak uda mi się odszukać na sklepowych...
Na piwnej mapie Słowacji nowe browary restauracyjne i rzemieślnicze wyrastają jak grzyby po deszczu.
Miasto Martin w kraju żylińskim ma już dwa mikrusy. W zeszłym roku rozpoczął swoją działalność Pivovar Martins, zlokalizowany na północnych obrzeżach miasta w dzielnicy Priekopa....
Witam, na moją drugą samotną warkę wybrałem Imperial Stouta, kieruję się w 90% przepisem Dori na FESa, jednak chciałbym lekko go zmodyfikować i dorzucić pare dodatków. Celuję w warkę 20l ok 18-20BLG(nie jestem jeszcze zbyt doświadczony, więc nie wiem jak pójdzie z wydajnością)doliczając...
Comment