Wycięło Playboya

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• adam16
    Playboy wie jak nalewać piwo - ciąg dalszy.
    adam16
    W związku z zaginięciem poprzedniego Playboya (może przerzucił się na napoje o wyższej zawartości...) zamieszczam nowy temat.
    Uwaga cytuję notatkę z Playboya. Mam nadzieję że nie naruszam w ten sposób praw autorskich:
    "Nie mamy tak mocno zakorzenionych tradycji picia piwa...
    2001-06-03, 17:37
  • Staszkomatka
    Witajcie!
    Staszkomatka
    Ave!

Jestem nie tylko matką Staszka, ale także żoną pewnego fanatyka piwa. Od początku naszej znajomości zaraża mnie swoją pasją. Sama z chęcią dokształcam się w tym temacie. Lubię zaskakiwać M. że coś tam wiem ;p Cieszę się zawsze jak uda mi się odszukać na sklepowych...
    2017-12-05, 20:52
  • pebejot
    Słowacja, Martin, Priekopská 1967/1, Pivovar Martins
    pebejot
    Na piwnej mapie Słowacji nowe browary restauracyjne i rzemieślnicze wyrastają jak grzyby po deszczu.
    Miasto Martin w kraju żylińskim ma już dwa mikrusy. W zeszłym roku rozpoczął swoją działalność Pivovar Martins, zlokalizowany na północnych obrzeżach miasta w dzielnicy Priekopa....
    2017-07-04, 23:28
  • qvrz
    Receptura Imperial Stout+kilka pytań
    qvrz
    Witam, na moją drugą samotną warkę wybrałem Imperial Stouta, kieruję się w 90% przepisem Dori na FESa, jednak chciałbym lekko go zmodyfikować i dorzucić pare dodatków. Celuję w warkę 20l ok 18-20BLG(nie jestem jeszcze zbyt doświadczony, więc nie wiem jak pójdzie z wydajnością)doliczając...
    2016-11-10, 15:59
  • Krzysiu
    Srebrna Góra, Letnia 8, Bar Sajgon [zamknięte]
    Krzysiu
    Bar "Sajgon"
    Boazeria (?) z gruzu - czerwony piaskowiec, wyżej biało, na podłodze płytki w rzeczne otoczaki, meble jakieś takie dziwne - kompletnie bez sensu. Kaseton "Żywca", nalewak "Namysłów", piwo "Piast", szklanka "EB" - niezły zestaw...
    2001-07-03, 09:42
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...