L'art pour l'ART?

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Juby_piwosz
    Porucznik Browarny Tester
    • 2006.02
    • 254

L'art pour l'ART?

Czy to ma jakiś sens? W czasach uznanych powszechnie za minone dość cżęst spotykałem się z absurdami. Było nimi życie usłane. To była normalka, z którą należało się pogodzić albo nie istnieć w określonych strukturach. Więc nie istniałem. Dziś - mam taką nadzieję - można zadawać niewygodne pytania i oczekiwać racjonalnej odpowiedzi. Pytam więc po co w galerii, przy dodawaniu kolejnych eksponatów wymagane jest:
    Browar (wymagane)
    Jeśli dodawany plik NIE jest powiązany z jednym z browarów
    z poniższej listy - wybierz z niej ostatnią pozycję - INNY.
    Lista zawiera obecnie działające polskie browary.
    skoro:
    Wszystkie kolektybilia związane z browarami na ziemiach polskich proszę dodawać w dziale KOLEKCJONERSTWO ?!?!???
    L'art pour l'ART?
  • ART
    mAD'MINd
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2001.02
    • 23926

Nie wiem co masz na myśli przez niewygodne pytania. Galeria służy do innych celów niż dział Kolekcjonerski. Jeśli będę miał tyle pieniędzy żeby móc się zajmować wyłącznie serwisem to będę szybciej działał. Tymczasem pozostaje (oby nie na zawsze) długie oczekiwanie.
    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Juby_piwosz
      Porucznik Browarny Tester
      • 2006.02
      • 254

L'art pour l"ART?

Drogi Arcie! w skrócie to chodzi o to, że wszystkim jest wiadomo, iż w (na) galerii należy umieszczać eksponaty, ciekawostki, kolektybilia NIE związane z polskimi browarami, zatem po kiego , przy dodawaniu do kolekcjonerstwa na Galerii - konieczność wyboru browaru z listy obecnie funkcjonujących na naszym rynku i mus wyboru: INNEGO skoro wiadomo, że to musi być: INNY . Pozdrawiam serdecznie.

Comment

• ART
        mAD'MINd
        🥛🥛🥛🥛🥛
        • 2001.02
        • 23926

przepraszam nie mam na takie klawiaturowe tłumaczenie siły, jak się spotkamy na jakiejś giełdzie to mnie o to zapytasz. zapewniam że takie rozwiązanie choć nie idealne jest obecnie najbardziej sensowne.
        - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
        - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
        - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

Przetwarzanie...
        X