Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire
to tylko test
Collapse
X
-
Musimy zdecydować, co testujemy Bo zaraz dostaniemy po uszach za rozmydlanie wątkuLast edited by kot_z_cheshire; 2007-01-23, 22:47.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireMusimy zdecydować, co testujemy Bo zaraz dostaniemy po uszach za rozmydlanie wątku„Amatorom konopi indyjskich należy się przypomnienie, że naczelną zasadą rządzącą chemią mózgu jest zasada równowagi.
Nie można bezkarnie zmieniać składu tej biochemicznej zupy, a przynajmniej nie można tego robić na dłuższą metę...”
Dr hab. med. Przemysław Bieńkowski
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pezetChyba kham testuje Twoją wytrzymałość na ironię
Kham, koniecznie się udaj do "jestem po...", bo widzę że riposty Ci śmigają, że ledwo łapać nadążaszMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireA jednak teścik
Kham, koniecznie się udaj do "jestem po...", bo widzę że riposty Ci śmigają, że ledwo łapać nadążaszLast edited by pezet; 2007-01-23, 22:58.„Amatorom konopi indyjskich należy się przypomnienie, że naczelną zasadą rządzącą chemią mózgu jest zasada równowagi.
Nie można bezkarnie zmieniać składu tej biochemicznej zupy, a przynajmniej nie można tego robić na dłuższą metę...”
Dr hab. med. Przemysław Bieńkowski
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireA jednak teścik
Kham, koniecznie się udaj do "jestem po...", bo widzę że riposty Ci śmigają, że ledwo łapać nadążasz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pezetWydaje mi się, że to Kham testuje sam siebieMłode koty mają adhd, niestety.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika khamNie mogę bo mi pytanie głupie zadaje typu "czy zakończyć działanie skryptu bo wywołał coś tam..."
Znowu jakiegoś wirusa masz na kompieMłode koty mają adhd, niestety.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumO! tu się nie zgodzę, moja kotka ma rzyć jak 150Młode koty mają adhd, niestety.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireNo, jeszcze parę paluszków, kilka jabłuszek i ze dwie kanapki i Twoja kotka, ze swoją rzycią..Będzie mogła mi mojej pozazdrościć
Dziewczynka zjechała po poręczy no i zadrzyło się nieszczęście... Pani doktor pyta:
-no dziewczynko a jak bardzo zaszyć,
-żeby była jak pani,
-to przejedź się po tej poręczy jeszcze pare razy.
Comment
-
Comment