Obywatelu, odpowiedz sobie sam: czy Ty byś lubił?
to tylko test
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika khamO to, To! Typowy kot! Ja też muszę być kotem, nie ruszać się, wpierdalać! Ale jestem lepszy: lubię piwo!„Amatorom konopi indyjskich należy się przypomnienie, że naczelną zasadą rządzącą chemią mózgu jest zasada równowagi.
Nie można bezkarnie zmieniać składu tej biochemicznej zupy, a przynajmniej nie można tego robić na dłuższą metę...”
Dr hab. med. Przemysław Bieńkowski
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumNie lubi się ruszać. Lubi żreć.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika khamO to, To! Typowy kot! Ja też muszę być kotem, nie ruszać się, wpierdalać! Ale jestem lepszy: lubię piwo!
Zapomnieliście o najważniejszym aspekcie kociego żywota: SPANIULast edited by kot_z_cheshire; 2007-01-23, 23:43.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
HTML nie przechodzi nie musisz próbować- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
mądre ale też i kretyńskie teksty - niestety- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
morda- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment