Czemu temat piwny ma być bagnem? Nawet dla tego słynnego koloru można znaleść jakieś pozytywne skojarzenie, np. porter ze smietanką albo coś innego ...
ten szary kolor mnie wkurza
Collapse
X
-
Cieszcie sie że nie jest różowy albo fioletowy i nie zajmujcie sobie głowy głupotami.Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Kursy, szkolenia, raporty sensoryczne.
Comment
-
-
Ale ja lubię zajmowac się głupotami.
Comment
-
-
Sorry
Zapomniałem że mamy kobietę w naszym gronie.
A głupoty to coś co one lubia najbardziej.
I dobrze im z tym. To nudne zajmować sie cały czas poważnymi sprawami.Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Comment
-
-
Tak, bo mężczyźni to sa straaaaasznie poważni....
Ale tak naprawdę to nie chciałeś nikogo obrazić?
Comment
-
-
Oho, drugi się odezwał. Popadnę w kompleksy!!!
Comment
-
-
Oczywiście że nie chciałem nikogo obrazić. Jezeli to uczyniłem, bardzo przepraszam.
Jeżeli to Ci w jakiś sposób zrekompensuje straty moralne - zapraszam na piwo.Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Comment
-
-
Krzysiu - sam sie potrafię wysłowić.
Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Comment
-
-
Do Poznania? Hm. Trochę daleko. Dziś mogę już nie zdążyć.
Comment
-
-
W takim razie zaproszę Cię jak bedę następnym razem we Wrocławiu. Macie tam parę dobrych piw.Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Comment
-
-
No... to już brzmi bardziej prawdopodobnie. Zaproszenie przyjęte!
Comment
-
-
Łatwo Cię rozpoznam. Jak zobaczę w pubie dziewczynę która powie coś mądrego o piwie to bedziesz Ty.
Informacja: Powyższa wypowiedź nie miała na celu obrazić wszystkich kobiet we Wrocławiu. Miała ona na celu ułatwienie wysłowienia podziwu dla zainteresowania piwem przez płeć piekną co nie jest rzeczą często spotykaną.Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Comment
-
-
No cóż, nie powiem, żebym cos bardzo mądrego tu pisała, pochwała nieco zatem niezasłuzona... ale dziękuję. Po za tym co zrobisz, jeśli w miejscu, w którym się umówimy będzie siedziało rzędem 15 dziewczyn? Będziesz z każdą po kolei robic wywiad, a mnie poznasz po tym, że będę się śmiała z tego do rozpuku? A może się umówimy, że przyjdę.... z golonką po bawarsku Albo chociaż z piekarnikiem na plecach....
Comment
-
-
że sie wtrącę ))
panie sensor nie daj się tylko namówić na Piasta!!!Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
Comment