na ra
ten szary kolor mnie wkurza
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
-
-
Aż strach pomysleć co to jest gorsze zło ?!?
Marusia : Jędzą nie jesteś - ale skrytykować lubisz.Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Kursy, szkolenia, raporty sensoryczne.
Comment
-
-
Marusia !
Nie wyrzucaj 3 - letniego portera. Jezeli stał w ciemnym i chłodnym miejscu, otwórz go i ostrożnie spróbuj. Może Cię miło zaskoczyć.Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Kursy, szkolenia, raporty sensoryczne.
Comment
-
-
Dobra, za tydzień będę u rodziców to spróbuję. Jakbym się przestała odzywac na forum, to będzie wiadomo, o co chodzi....
Comment
-
-
Wow
Wow Art, ale nam zmianę zafundowałeś - nie spodziewałem się aż takiej. Myślę, że to zmiana jak najbardziej na plus, ładny ten żółty kolor i fajnie zrobione menu. Dołączam wyrazy uznania za dobrą robotę.Catalunya es una nación y el Barça es un ejército
Comment
-
-
hm?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
chodzi Tobie o to ze po zalogowaniu pojawia sie stary "styl"?
jesli tak to sobie zmien ustawienie w panelu kontrolnym:
edytuj opcje i przedostatnią pozycję (Styl / Kolorystyka Forum) ustaw na: |browar.biz|- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
cieszę się że się podoba,
w lutym przygotuję też wersję ultra-light dla piwoszy- modemowców.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment