walka z załącznikiem

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• Dabljuraph
    ,, Jupiler Belgium official beer of the 2018 Fifa World cup'' wartość kolekcjonerska
    Dabljuraph
    Witam, znalazłem ostatnio gdzieś w piwnicy piwko takie jak w temacie. Puszka od razu rzuciła mi się w oczy ponieważ ewidentnie jest ona z edycji limitowanej.
    Pytanie do Was. Czy jest ktoś w stanie określić czy takie znalezisko jest czymś wyjątkowym? Z góry dziękuję za pomoc.
    2020-02-18, 08:51
  • PK44
    Oddam resztki kolekcji mojego ojca
    PK44
    Dzień dobry,

Oddam z darmo to, co zostało z dużej kolekcji mojego ojca, a co nie wylądowało jeszcze na śmietniku.
    Nie jest tego dużo, kilkadziesiąt podstawek, jakaś setka, może więcej etykiet z butelek.

Wszystkie są w bardzo dobrym stanie, przeleżały w szafie...
    2024-01-20, 14:24
  • macmar7878
    Prosba o wycenę i identyfikację
    macmar7878
    Witam, posiadam kompletny nalewak Okocim (na zdjęciu) oraz Zywiec.Czy można mniej wiecej określić wartość takiego nalewaka?
    2022-02-16, 13:40
  • bastion
    Ukraina, Valea Kuzmina, Dżerelna 1, Bukowinska Browarnia Tuko.
    bastion
    Ktoś coś słyszał, ktoś coś widział, ale konkretów żadnych, albo niewiele. W okolicach Czerniowców ma działać jakiś mały browarek, mocno utajniony, co nie jest jakimś novum w tamtych stronach.
    Przy moim pobycie tam, spróbowałem rozszyfrować tą zagadkę.
    Kilkanaście kilometrów...
    2021-04-21, 21:23
  • dadek
    Solnice České Budějovice, Solnice 12°
    dadek
    Barwa jasnozłota, piwo klarowne.
    Piana piękna, wysoka i gęsta, długo się utrzymująca, mocno lepiąca szkło z zaznaczonymi kręgami.
    Po wypitych wcześniej przesadnie słodowych piwach 10° i 11° z tego browaru, byliśmy lekko zaniepokojeni zamawiając 12°. A tu miła niespodzianka....
    2020-08-01, 00:38
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...