na razie myślę o rezygnacji z piwowarskiej części asortymentu bo szczerze powiedziawszy jestem raz: generalnie delikatnie zniesmaczony różnymi dziwnymi zachowaniami ze strony producentów, dwa: zabiera to za dużo czasu i nie zajmuje się przez to browarbizem tak intensywnie jakbym chciał, trzy: nadwyręża zdrowotnie. Teraz zresztą mam ciężką sesję na studiach i tym bardziej jestem nie w sosie jeśli chodzi o organizowanie zastępstwa dla słodu dotychczas sprowadzanego przez nas ze Strzegomia.
Braki w sklepiku:(
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
A teraz do rzeczy :
Wydaje mi się, że przeceniacie Arta. To tylko człowiek, a nie Cyborg (cokolwiek miałoby to znaczyć ). Ma swoje życie, studia, browar.biz - od paru lat robi więcej, niż wielu z nas. A Jego doba niezmiennie wynosi 24 godziny ....No, dobra dość tej wazeliny
Myślę, że jeśli znalazłby się ktoś, kto wydeptałby te ścieżki, załatwił transport, zorganizowałby to wszystko, zawiadywałby piwowarską częścią sklepiku - ta część sklepu by istniała. A tak...
Każdy z nas musi radzić sobie sam. I trudno wymagać od Arta, by zaniedbując swoje dziecko (Browar.biz), zajął się działalnością na korzyść tylko i wyłącznie piwowarów domowych
Comment
-
-
inną sprawą jest to że jeśli ktoś ma sporo wolnego czasu, jakiś środek transportu, miejsce magazynowe i chciałby przejąć tę działkę asortymentową i poważniej niż ja mógłby się tym zająć to chętnie nawiążę taką współpracę.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaBardzo, ale to bardzo merytoryczny post
inną sprawą jest to że jeśli ktoś ma sporo wolnego czasu, jakiś środek transportu, miejsce magazynowe i chciałby przejąć tę działkę asortymentową i poważniej niż ja mógłby się tym zająć to chętnie nawiążę taką współpracę.
żeby nie było niedomówień... nie mam pretensji do ARTa. widać, że albo znaczymy dużo, albo nie znaczymy nic... heh, jakby nie patrzyć na to
Comment
-
-
generalnie sprawa przedstawia się o tyle sensownie, że można na tym zarobić - także oferując przyjazne ceny. moja luźna propozycja współpracy zakłada że z mojej strony mogę zaoferować dostęp do rynku zbytu, kontakty, zaplecze informatyczne i promocję wewnątrzbrowarbizową - resztą, czyli generalnie logistyką (bliskość Opola nie jest tu w zasadzie konieczna) musiałaby się zająć druga (poważnie to traktująca) strona.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
no niestety potrzebna.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
ART zaproponował ciekawy biznes wg mnie. Warunki na zakładanie własnej działalności są bardzo sprzyjające = ZUS obniżony o połowę, a jak ktoś pracuje na um. o pracę to płaci tylko zdrowotne 175 zł. Koszt rozpoczęcia niewielki, oczywiście zakładając, że osoba chętna ma gdzie magazynować towar, bo w sumie tylko takie zaplecze jest potrzebne. Jeśli ktoś będzie miał inwencję to fajnie mógłby to rozkręcić Wg mnie jest to szansa dla osób niezadowolonych ze swojej pracy, chcących robić coś innego niż do tej pory no i jest to związane z piwem!!!
Normalnie sama się zastanawiam, mogłabym odrazu kredyty na towar udzielać
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia... że osoba chętna ma gdzie magazynować towar, bo w sumie tylko takie zaplecze jest potrzebne. Jeśli ktoś będzie miał inwencję to fajnie mógłby to rozkręcić Wg mnie jest to szansa dla osób niezadowolonych ze swojej pracy, chcących robić coś innego niż do tej pory no i jest to związane z piwem!!!
Normalnie sama się zastanawiam, mogłabym odrazu kredyty na towar udzielać
no i skoro jest tak pięknie, to dlaczego nikt na to wcześniej nie wpadł
jak każda inwestycja wymaga kapitału.
Comment
-
-
Comment
-
Comment