A moze nieoplaca sie? Za maly rynek jeszcze?
Braki w sklepiku:(
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTgeneralnie sprawa przedstawia się o tyle sensownie, że można na tym zarobić - także oferując przyjazne ceny. moja luźna propozycja współpracy zakłada że z mojej strony mogę zaoferować dostęp do rynku zbytu, kontakty, zaplecze informatyczne i promocję wewnątrzbrowarbizową - resztą, czyli generalnie logistyką (bliskość Opola nie jest tu w zasadzie konieczna) musiałaby się zająć druga (poważnie to traktująca) strona.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTPonieważ sesję zakończyłem wczoraj nawet całkiem pomyslnie a w tzw. "międzyczasie" kilka osób zastanawiało się nad ewentualną współpracą - prosiłbym te osoby które się do mnie zgłosiły jak i te które rozważały taką opcję o aby do końca tygodnia skonkretyzowały swoje stanowisko - oczywiście nie chodzi mi tu o licytowanie się - tylko określenie czy jesteście poważnie zainteresowani taką współpracą i jakimi "możliwościami" dysponujecie aby się tym zająć.
dziękuję wszystkim za udział w dyskusji.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Słód można też sprowadzać z Niemiec, w czym mógłbym być ewentualnie pomocny, ale zdaje się że już z Arturem kiedyś na ten temat rozmawiałem i jednak były różnice w cenie w porównaniu ze słodem krajowym.Archiwum piwne
Poznaj
http://www.browar.biz/centrumpiwowar...ndrzej_urbanek
Historię piwowarstwa w Brzegu i okolicachhttp://www.browar.biz/centrumpiwowar...ndrzej_urbanek
Już dostępne! "Browary akcyjne Wrocławia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTtrochę naPeWuowałem się z kilkoma osobami i po ciężkim główkowaniu (bynajmniej nie a'la Zizu ) udało mi się wybrać osobę, która tchnie w sklepik dla piwowarów nowe życie, nowe pomysły i mam nadzieję jego lepszą realizację niż moja. O szczegółach - napiszę w stosownym czasie
dziękuję wszystkim za udział w dyskusji.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
W sklepiku znów można zakupić podstawowe słodyLast edited by Shlangbaum; 2006-09-02, 19:42.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007 Wyświetlenie odpowiedziod dłuższego czasu czekam na swoje kapsle
pytałem także kiedy będzie dostępna pewna książka, niestety nie dostałem odpowiedziPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziPermanentne braki czegokolwiek w sklepiku zaczynają być coraz bardziej irytująceLast edited by Shlangbaum; 2007-06-21, 16:06.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007 Wyświetlenie odpowiedzipytałem także kiedy będzie dostępna pewna książka, niestety nie dostałem odpowiedzi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum Wyświetlenie odpowiedziProsiłbym o podanie daty wysłania maila, bo szukam go w skrzynce od 10 minut i nie mogę go odnaleźć
Comment
-
Comment