tego nie mogę zmienić od ręki i szczerze mówiąc nie chce mi się, bo to dużo grzebania w kodzie...
usprawnienia w Browarze
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
spoko
Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
dzięki za zrozumienie...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
ART TEN KOLOR TAK NIE ZA BARDZO..
Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
poczekaj, testuje troche...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Sądzę, że powinienieś już uzupełnić działkę "nasi znajomi".
wskazane byłoby, gdyby do "podstawek" można było wejść z głównego menu, a nie przez browary, jest z tym za dużo pstrykania. W ogóle pomyśl nad galerią obrazków, w której mogłyby być podstawki, kufle, etykiety, browary itp., oraz np. nasze fizjonomie, zadowolone po spożyciu czegośtam...
Comment
-
-
Właśnie, może jakaś galeryjka, żeby każdy mógł przesłać do publicznego oglądu jakieś ciekawe zdjęcie????
Comment
-
-
A co masz jakieś ciekawe ? Czekamy z niecierpliwością..................Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Kursy, szkolenia, raporty sensoryczne.
Comment
-
-
Tak. .................................................. .......................................
A tu był niecenzuralny opis.
Pewnie, że mam ciekawe zdjęcia. Dotyczące piwa i nie tylko (czyli wódki też).
A ten opis to był o butelce topless, czyli bez przedniej naklejki D)
Comment
-
-
o, zapomniałam o dwukropku. Chodziło oczywiście o:
Pozdrówka
Comment
-
-
co masz na myśli?
zaglądają tu na forum conajmniej trzy osoby związane z tematem. myślę że się jeszcze krempują.
no wiesz, zawsze jest ten pierwszy post, który sprawia najwięcej problemów. chyba zaraz coś zamieszczę.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
no i chyba zadzialalo- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment