Mamy temat - "piwo ogólnie" oraz "piwo szczególnie", a ja proponuję, żeby zrobić temat "piwo - gdzie", przy czym chodzi o miejscowości, w których byliśmy, jesteśmy lub będziemy, co możemy polecić, a co odradzić. Zrobiłem już takie lotne patrole, wrażenia są opisane na Pubnecie, ale sam nie jestem pewien, czy to dobre miejsce. Chciałbym więc poddać tę propozycję pod dyskusję.
piwo - gdzie
Collapse
X
-
jezdem za a nawet przeciw. okres letni - każdego gdzieś nosi po Polsce i nie tylko.
można więc śmiało reklamować lub wprost przeciwnie różne miejsca.ja już dziś deklaruję pod koniec lipca podzielić się wrażeniami z okolic Bielkówka, gdzie będę zbijał bąki i popijał amberka i nie tylko przez prawie 3 tygodnieWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
-
Jestem również za! Będzie to taki przewodnik, super!
Comment
-
-
Tak gdzieś pod koniec roku taki przewodnik możnaby wydać w postaci książkowej, oczywiście bogato ilustrowany wspomnieniami forumowiczów z imprez. Dodatkowo suplement: piwo szczegółowo Przecież to aż się prosi, żebyśmy byli lepsi od Bikonta z "Wyborczej", trzeba tylko trochę chęci i jakiś podręczny notatnik, każdy z nas odwiedza lub widzi co roku dziesiątki miejscowości i setki knajp.
Comment
-
-
Spróbuję, montując nowy sposób na Pub.Net takie tematyczne gałęzie forum puknąć w Browarze, żeby wszystko było w jednym miejscu.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
no to widzę Krzysiu że mamy całkiem zróżnicowaną pogodę, u mnie upał jak cholera...
a co do piwo gdzie, może być, juto będzie nowa odnoga.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment