Jacson dokonał udanego zamachu stanu. ART dostanie bana a Jacson przejmie ART-owe aktywa
Koszulki porterowe 2006 - wreszcie :D
Collapse
X
-
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumJacson dokonał udanego zamachu stanu. ART dostanie bana a Jacson przejmie ART-owe aktywa- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Dziękuję wszystkim dotychczasowym sklepowiczom za zamówienia! Przypominam że zostało już tylko kilka dni na zakupy przedsprzedażowe (do 16.XI)
Na razie liczba zamówień jednak nie poraża :/ Mam nadzieję że przynajmniej w ostatnie dni zmobilizują się niezmobilizowani...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
pierwszego grudnia mam mieć koszulki u siebie, a po weekendzie porterowym wysyłka partiami. potencjalna możliwość zatem istnieje (proszę wtedy o podanie w uwagach dot. zamówienia że ma zostać tak wysłane aby trafiło do odbiorcy przed datą X).- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTpierwszego grudnia mam mieć koszulki u siebie, a po weekendzie porterowym wysyłka partiami. potencjalna możliwość zatem istnieje (proszę wtedy o podanie w uwagach dot. zamówienia że ma zostać tak wysłane aby trafiło do odbiorcy przed datą X).
Specjalnie mi się nie pali z tą datą, ale jakby coś się udało zrobić będę wdzięczny. Id mojego zmówienia:372
BIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pinio74Ja swoje zamówienie już złożyłem, pieniądze też już poszły (i nawet dotarły), zatem już nic nie dopiszę
Specjalnie mi się nie pali z tą datą, ale jakby coś się udało zrobić będę wdzięczny. Id mojego zmówienia:372
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
dwie sprawy:
1) dla spóźnialskich:
Ponieważ wraz z nastaniem poniedziałku wyłączam fizyczną możliwość złożenia zamówienia koszulek - ewentualnych spóźnialskich nieoficjalnie zapraszam jeszcze do skorzystania z możliwości złożenia zamówienia. To ostatnia w tym roku akcja koszulkowa, na kolejną długo nie będę miał siły
2) wpłaty:
druga sprawa jest taka, że osoby które deklarowały w zamówieniu dokonanie przedpłaty a nie otrzymały ode mnie maila z potwierdzeniem otrzymania przeze mnie ich przelewu - mogą czuć się zaniepokojone, bo to oznacza że część wpłat nie dotarła do mnie do tej pory. Osoby należące do tej grupki bardzo proszę o pilny kontakt! Co prawda jeszcze dzisiaj wyślę monit do najbardziej zainteresowanych, ale informuję zawczasu.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika crizzOdnośnie sprawy drugiej - to ja nie otrzymałem potwierdzenia. Przelew poszedł 20 października.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonJa mejla z potwierdzeniem także nie otrzymałem. (chyba, że już zapomniałem o tym )- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTdruga sprawa jest taka, że osoby które deklarowały w zamówieniu dokonanie przedpłaty a nie otrzymały ode mnie maila z potwierdzeniem otrzymania przeze mnie ich przelewuMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonPomyślałem na podstawie powyższego, że potwierdzenie na GG nie wystarcza Ale już jestem spokojny- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment