Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
Koszulki porterowe 2006 - wreszcie :D
Collapse
X
-
ok, zapisy zamknięte, dziękuję za zgłoszenia- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
wszystkim osobom, którym koszulki już wysłałem - wysłałem także potwierdzenie na maila podanego w zamówieniu.
Zostały mi jeszcze dwie partie przesyłek: jedna przeznaczona do wysyłki na poniedziałek i druga, którą muszę jeszcze przygotować.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Do Wrocławia dzięki Shermanowi część koszulek już dotarła. M.in. moja - bardzo ładna - dzięki
Comment
-
-
koszulka dotarła. Wielkie dziękiZbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103
Comment
-
-
Moja koszulka ( i nie tylko ) dzisiaj bezpiecznie dotarła. Genialna, po prostu genialna. Dzięki !Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaidenowiecMoja koszulka ( i nie tylko ) dzisiaj bezpiecznie dotarła. Genialna, po prostu genialna. Dzięki !- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Co nie? Nigdzie nie widzę nawet przestrzelin po śrucie, a i paczka jakoś podejrzanie cała była. Musieli na poczcie na złą paczkę nakleić ten wichajster z moim adresemLast edited by Maidenowiec; 2006-12-11, 19:29.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
No i do Hanysowa koszulki już dotarły. w ilości sztuk jeden.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
kurcze, jedną białą XL-kę **** zamiast do reklamacji wysłałem któremuś z zamawiających - ale nie wiem komu - materiał miał drobną skazę mechaniczną kilka cm pod nadrukiem. Jeśli ktoś takową otrzymał niechaj się do mnie zgłosi. Z góry przepraszam za ew. szkody moralne.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment