Koszulki porterowe 2006 - wreszcie :D

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ART
    mAD'MINd
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2001.02
    • 23928

Koszulki porterowe 2006 - wreszcie :D

W sklepie umieściłem pełny opis co i jak można zamówić jeśli chodzi o koszulkę porterową:

Koszulki o kroju typowo damskim - te niestety należy nabyć we własnym zakresie i przekazać mi abym mógł zlecić wykonanie na nich nadruku - na PW podam koszt nadruku i dodatkowe szczegóły, jeśli będzie zainteresowanie (ok, na pewno będzie )

bardzo proszę w tym temacie zgłaszać ew. uwagi dot. projektu, czasu realizacji, opisu, etc.

Jeśli coś jest niejasne postaram się rozwiać ew. wątpliwości.

Aha, dyskusję pierwotną pozwoliłem sobie zamknąć aby równolegle nie trzeba było śledzić kilku wątków w wiadomej sprawie.

Jeśli coś popierniczyłem w opisach produktów w sklepie - dajcie mi szybko znać Jestem już wykończony psychicznie wstawiając tyle róznorakich tekstów.
    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
  • Shlangbaum
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2005.03
    • 5828

Ja już zamówiłem

Namawiam forumowiczów do jak najszybszego zamawiania, gdyż moje krótkie doświadczenie w handlu internetowym mówi, że strasznie niepokojące jest dla handlowca, jak wszyscy czekają na ostatnią chwilę

Krakowski Konkurs Piw Domowych !

Comment

• ART
      mAD'MINd
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2001.02
      • 23928

słuchajcie Shlangbauma, on Wam prawdę powie heh, dzięki za rzucenie zachęty, na szczęście doświadczenie lat ubiegłych zahartowały mnie nieco w tej kwestii i nerwy i obawy trzymam na wodzy

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• robox
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2002.11
        • 8188

I ja też już złożyłem zamówienie

Comment

• ART
          mAD'MINd
          🥛🥛🥛🥛🥛
          • 2001.02
          • 23928

ja w sumie też już zamówiłem a i wreszcie będę miał też i swój egzemplarz "****** prawie jak piwo" - bo ostatno swoją sztukę musiałem oddać dla dobra innych

Comment

• dkrasnodebski
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2003.05
            • 2316

A ja się waham. Zazwyczaj zamawiam dwie lub trzy ale tym razem nie ma wersji dla przerośniętych dwunastolatków, a w topie jakoś mi nie do twarzy.
            Zakład Piwowarstwa Domowego BRODAREK

www.radoslawstolar.pl

Comment

• Marusia
              Marszałek Browarów Rzemieślniczych
              🍼🍼
              • 2001.02
              • 20221

Damskie

Jeśli chodzi o Panie, znalazłam coś takiego:
              Firma Flame zajmuje się czyszczeniem różnych powierzchni materiałowych, takich jak dywany i wykładziny - zawsze w promocyjnych cenach oraz praniem tapicerki samochodowej. Używamy do tego urządzeń firmy karcher. Karcher Poznań - czyszczenie dywanów, pranie dywanów oraz czyszczenie wykładzin i czyszczenie tapicerki oraz pranie tapicerki samochodowej w Poznaniu i okolicach - karcher Poznań - to nasze podstawowe usługi.
              www.warsztatpiwowarski.pl
              www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• crizz
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2003.02
                • 1255

Mam dwa pytania:

1. Czy tekst pod wyszywanym adresem browar.biz będzie też wyszywany, czy naklejany, jak na poprzednich koszulkach?
                2. Czy nadruki zostaną wykonane na koszulkach tak, jak są prezentowane, czy w negatywie?

Comment

• ART
                  mAD'MINd
                  🥛🥛🥛🥛🥛
                  • 2001.02
                  • 23928

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski
                  A ja się waham. Zazwyczaj zamawiam dwie lub trzy ale tym razem nie ma wersji dla przerośniętych dwunastolatków, a w topie jakoś mi nie do twarzy.
                  niestety nigdzie nie ma 3XL-ek. jeśli gdzieś takowe znajdziesz możemy postapić jak z damskimi.

Comment

• ART
                    mAD'MINd
                    🥛🥛🥛🥛🥛
                    • 2001.02
                    • 23928

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika crizz
                    Mam dwa pytania:

1. Czy tekst pod wyszywanym adresem browar.biz będzie też wyszywany, czy naklejany, jak na poprzednich koszulkach?
                    2. Czy nadruki zostaną wykonane na koszulkach tak, jak są prezentowane, czy w negatywie?
                    1. tak jak poprzednio, literki sa wprasowywane. przy jednostkowych "wzorach" jest to najtańsza metoda. jeśli chodzi o trwałość, na mojej pierwszej browarbizowej koszulce sprzed kilku lat - dalej się trzyma

2. w przypadku koszulki porterowej to co jest na czarno na obrazku, będzie naniesione białą farbą na materiał. nie będzie to idelanie biały kolor, bo chcę aby farba dobrze wsiąkła w materiał i nadruk był jak najbardziej trwały.

Comment

• JAckson
                      🍼🍼
                      • 2004.05
                      • 6123

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
                      2. w przypadku koszulki porterowej to co jest na czarno na obrazku, będzie naniesione białą farbą na materiał. nie będzie to idelanie biały kolor, bo chcę aby farba dobrze wsiąkła w materiał i nadruk był jak najbardziej trwały.
                      Czyli na koszulce będzie szklanka białego portera z czarną pianą?
                      MM961
                      4:-)

Comment

• crizz
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2003.02
                        • 1255

ad 1. U mnie też napisy na poprzednich koszulkach są bardzo trwałe - byłem po prostu ciekaw.
                        ad 2. Czyli negatyw - super. Wolę białego portera z czarną pianą niż wielką plamę sztywnej farby, pod którą spocę się jak szczur. Chyba że można jeszcze zmienić projekt, to będzie w ogóle świetnie.
                        Last edited by crizz; 2006-10-16, 11:58.

Comment

• ART
                          mAD'MINd
                          🥛🥛🥛🥛🥛
                          • 2001.02
                          • 23928

nadruk nie będzie tak gruby jak w przypadku pierwszej pierwszej koszulki, tylko podobny jak na Żywieckie Giełdowanie 2004 czy LPP 2005. tak więc nie powinien stanowić niejako pancerza jak w przypadku pierwszej koszulki.

Comment

• ART
                            mAD'MINd
                            🥛🥛🥛🥛🥛
                            • 2001.02
                            • 23928

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson
                            Czyli na koszulce będzie szklanka białego portera z czarną pianą?
                            obudzili się

Comment

• JAckson
                              🍼🍼
                              • 2004.05
                              • 6123

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
                              obudzili się
                              Ja to 'k.' widziałem

Nie wspominałeś o odwracaniu kolorów, więc nie wpadłem na to.
                              Tak, czy inaczej koszulkę zamówię, chociaż wolałbym klasyczny wygląd portera
                              MM961
                              4:-)

Comment

Przetwarzanie...
                              X