Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson
Koszulki porterowe 2006 - wreszcie :D
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika crizzNo i jest dylemat - zamawiać czy nie zamawiać?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTok, tak wyglądałoby grafika w postaci pseudo-odwróconej, myślę że już nikt nie powinien mieć wątpliwości
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika crizzUżycie w powyższym zdaniu trybu przypuszczającego nie rozwiewa moich wątpliwości...
dotychczasowym zamawiającym przekazałem info o drobnej zmianie a w opisie sklepowym uzupełniłem opis. tyle co mogłem zrobić, zrobiłem.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Chciałabym przypomniec forumowiczkom, iż czas najwyższy na zakup damskich koszulek i podesłanie ich do nas.
Ja już stosowny zakup poczyniłam.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
A czy jest możliwość obrazowego podania tych kolorów koszulek w postaci ich zdjęcia, próbek stworzonych komputerowo albo choć składowych w jakimś popularnym systemie kolorystycznym (RGB, CMYK, HSB, Lab, ostatecznie numer w katalogu Pantone)?browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Comment
-
-
sam jesteś róziowy- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment