sprawa chodzi mi po głowie oczywiście od dłuższego czasu, ale teraz jest już chyba konieczne aby to unormować:
od 1.XI.2006. zamierzam wprowadzić pewne ograniczenia w związku z korzystaniem z sygnaturek/podpisów pod postami.
Problemy z jakimi sie borykają Uzytkownicy i ja
- coraz większa pstrokatość podpisów
- co chwilę trafiają się wieloliniowe kolumbryny
- niektóre są tworzone coraz to większą czcionką
wszystko to utrudnia normalne użytkowanie Forum.
mam zatem zamiar wprowadzić pewne niewielkie obostrzenia w postaci ograniczenia
- liczby linijek w podpisie do maksymalnie 4,
- zawierających do x znaków (jeszcze do przemyślenia ile ten x będzie wynosić);
- korzystania z pewnych sposobów formatowania (wielkość czcionki będzie stała, ten sam "font" dla wszystkich),
linki oczywiście pozostaną.
inne pomysły jesli przyjdą mi jeszcze do głowy, też tu umeszczę.
większości Użytkowników sprawa nie będzie dotyczyć ale mi pozwoli na zajmowanie się innymi bardziej pożytecznymi czynnościami niż co chwilę zwracanie niektórym uwagi żeby utrzymywali swe podpisy w przyzwoitych ramach.
Niniejszy wątek jest przeznaczony do wyrażania swej dezaprobaty dla mojego pomysłu. Pochwały przyjmuję tylko osobiście lub SMSowo - ale tylko z hasłem DUPA w treści (nr tel. 501334290 - koszt SMSa - wg Twojej taryfy). Chodzi o to, żeby tu nie było widać Twojego poparcia dla tak złego pomysłu no i żeby wszyscy milczący nadal wierzyli w to że admin jest zły i niedobry
od 1.XI.2006. zamierzam wprowadzić pewne ograniczenia w związku z korzystaniem z sygnaturek/podpisów pod postami.
Problemy z jakimi sie borykają Uzytkownicy i ja
- coraz większa pstrokatość podpisów
- co chwilę trafiają się wieloliniowe kolumbryny
- niektóre są tworzone coraz to większą czcionką
wszystko to utrudnia normalne użytkowanie Forum.
mam zatem zamiar wprowadzić pewne niewielkie obostrzenia w postaci ograniczenia
- liczby linijek w podpisie do maksymalnie 4,
- zawierających do x znaków (jeszcze do przemyślenia ile ten x będzie wynosić);
- korzystania z pewnych sposobów formatowania (wielkość czcionki będzie stała, ten sam "font" dla wszystkich),
linki oczywiście pozostaną.
inne pomysły jesli przyjdą mi jeszcze do głowy, też tu umeszczę.
większości Użytkowników sprawa nie będzie dotyczyć ale mi pozwoli na zajmowanie się innymi bardziej pożytecznymi czynnościami niż co chwilę zwracanie niektórym uwagi żeby utrzymywali swe podpisy w przyzwoitych ramach.
Niniejszy wątek jest przeznaczony do wyrażania swej dezaprobaty dla mojego pomysłu. Pochwały przyjmuję tylko osobiście lub SMSowo - ale tylko z hasłem DUPA w treści (nr tel. 501334290 - koszt SMSa - wg Twojej taryfy). Chodzi o to, żeby tu nie było widać Twojego poparcia dla tak złego pomysłu no i żeby wszyscy milczący nadal wierzyli w to że admin jest zły i niedobry
Comment