Dobra, mam za dużo i jedną linijkę... hmmmm... czego by się tu pozbyć..... "Wspieraj browar"?
podpisy / sygnaturki
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąOgólnie jestem za. A jeśli chodzi o "kolumbrynę", to przez pół życia mówiłem "karnister" i "eurudyta".
A żeby było na temat to napiszę DUPABIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pinio74A żeby było na temat to napiszę DUPA
Ja zgodnie z sugestią Arta podlizywałem mu się po trzykroć na komórkęLast edited by Ahumba; 2006-10-25, 07:39.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Kham> kto się nie domyśla, ten się nie domyśla... a kto sobie co pomyślał, to już jego sprawa
Art> jestem za (co w otworze gębowym Cyborga może brzmieć, jak krytyka ), jeżeli tylko linki będzie można jakimś kolorkiem zaznaczyć (np. pozostawić kolor czerwony, a do tego standardowy czarny) mi to pasiCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
muszę przyznać że już wiele dup zamieszkało w mojej komiurce.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąSpraw jej jakieś majtki- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika khamChciałeś powiedzeć, że przeciętne sznurówki mają teraz większą powierzchnie od majtek??- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Nie podoba mi sie pomysl stalej wielkosci czcionki dla wszystkich (jak dla mnie zbyt malej sadzac po podpisie ART-a).
To co mam w podpisie, chce choc troche wyeksponowac, a jak widzicie nie przesadzam.
Masz ART-cie tu kolejne pole do popisu by Premium dac wiecej opcji
P.S.
Czy Ty juz je zmniejszyles, bo wydaja mi sie mniejsze ?Last edited by Latarnik; 2006-10-26, 06:20.5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
z tego co widzę Ciebie akurat sprawa w ogóle nie dotyczy,- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
O kurde...
Wielkie i zdecydowane APUD!
Jak komuś sygnatury przeszkadzają, nic nie stoi na przeszkodzie wyłączyć. Jest wiele for (wcale nie takich "szczeniackich"), gdzie ludziska wrzucają w sygnatury całe bannery i admini jakoś nie pomstują tak na to. Komu się nie podoba - wyłacza w opcjach.
A może wogóle forum browaru przenieść na Usenet?Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyO kurde...
Wielkie i zdecydowane APUD!
Jak komuś sygnatury przeszkadzają, nic nie stoi na przeszkodzie wyłączyć. Jest wiele for (wcale nie takich "szczeniackich"), gdzie ludziska wrzucają w sygnatury całe bannery i admini jakoś nie pomstują tak na to. Komu się nie podoba - wyłacza w opcjach.
A może wogóle forum browaru przenieść na Usenet?
Comment
-
Comment