Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
podpisy / sygnaturki
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyO kurde...
Wielkie i zdecydowane APUD!
Jak komuś sygnatury przeszkadzają, nic nie stoi na przeszkodzie wyłączyć. Jest wiele for (wcale nie takich "szczeniackich"), gdzie ludziska wrzucają w sygnatury całe bannery i admini jakoś nie pomstują tak na to. Komu się nie podoba - wyłacza w opcjach.
A może wogóle forum browaru przenieść na Usenet?
wyłączenie wszystkich podpisów w opcjach jest nieadekwatne, bo mnie akurat interesuje co tam ludzie polecają, tyle że nie w choinkowy sposób.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTproblem jest w tym, że przeszkadzają tylko niektóre sygnaturki, gdzie ewidentnie przesadzono - emanacją pstrokatości, wielkością fontu, wieloliniowością, etc. a najbardziej wkurza to gdy wypowiedź ma tylko kilka wyrazów, a potem następuje ogromny podpis. kilka wyrazów i znów - pstrokaty podpis.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTwyłączenie wszystkich podpisów w opcjach jest nieadekwatne, bo mnie akurat interesuje co tam ludzie polecają, tyle że nie w choinkowy sposób.
Comment
-
Comment