Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marek-C
Słownik ortograficzny w sklepiku BrowarBizowym
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika konyTy jak masz dys... coś tam, to i tak dostaniesz 80% rabatu.
Tak dla dobra innych forumowiczów zeby się dało czytać to co napiszesz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTChcę wrzucić do oferty sklepu BrowarBizowego słownik ortograficzny. Uważam to wręcz za misję Browaru, więc proszę się nie śmiać pod giniolem
Śmieję się pod wąsem - czy to to samo?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika khamCzytać się da, tylko nerwicy można dostać. Skoro mam służbowego worda może by tak dało się podpiąć jako edytor strony??- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Nie koniecznie w klepiku ale uważam, że fajną rzeczą byłby słownik po stronie serwera na forum, który podczas pisania postu wyróżniałby na czerwono błędy ortograficzne. Zniknęły by dzięki temu przede wszystkim literówki, które są przypadkowe a najbardziej uniemożliwiają sprawną pracę wyszukiwarki browarbizowej.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumNie koniecznie w klepiku ale uważam, że fajną rzeczą byłby słownik po stronie serwera na forum, który podczas pisania postu wyróżniałby na czerwono błędy ortograficzne. Zniknęły by dzięki temu przede wszystkim literówki, które są przypadkowe a najbardziej uniemożliwiają sprawną pracę wyszukiwarki browarbizowej.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumMam Firefoxa 2.0 i nie mogę tego znaleźć- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment