Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson
Słownik ortograficzny w sklepiku BrowarBizowym
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonDopóki w sklepiku nie zagości słownik z prawdziwego zdażenia można, sprzedawać ten link http://so.pwn.pl/
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelJa nie wiem, czy to prowokacja i się na nią złapałam....? ale , w takim temacie to ja chyba po raz piewszy zrobię fcjpMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelEj...
Zali nie wiesz, człecze marny
Iż nasz rym jest parafialny?
Zawsze czuć w nim palec Boży,
sam byś tego nie ułożył....
dzięki za naukę czy tez może pokutę mam zadaną?Last edited by Cez; 2006-10-27, 12:34.Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelTak...czułam trochę podstępu, bo mi się nigdy Twoje "baboki" nie rzuciły do oczu. Ale, raz kozie śmierć...MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonNiestety zdarzają mi się błędy. Ale pracuję nad sobą Parę błędów zostało wychwyconych przez życzliwych
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireDys...coś tam i żyrafy nie istnieją. To tak gwoli wyjaśnienia
A co to ma za znaczenie czy Dys...coś tam istnieje czy nie. Papiór się liczy! Óżentowo stwierdzono, że jest!
Comment
-
-
1. Czy zakup słownika będzie dla userów obowiązkowy?
2. Czy posługiwanie się innym słownikiem niż oficjalny browarbizowy (oczywiście z wklejonym rachunkiem z browaru.biz ew. innym dokumentem poświadczającym miejsce zakupu) będzie dopuszczalne?
chyba wypiję za ten pomysł!Uważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marek-Caa teraz popatrzyłom post Arta jest z 0:19 w nocy - chyba dużo piwa wypił tego wieczora....Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
Comment