Czy któryś z tych polarów może być (mówiąc po ludzku) koloru khaki lub oliwkowego?
Polary BrowarBizowe
Collapse
X
-
nr 3 ma opcję oliwkową.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
jeśli ktoś chce to lub owo polarowe to zapraszam na PW - do 16.XI zbieram zamówienia. Nie chcę jednak wprowadzać oficjalnej sprzedaży bo sprawę potraktuję tylko jako poboczną część zamówienia koszulkowego. w polarach nie siedzę więc nie chcę się za bardzo w to angażować.
Damskich krojów nie przewiduję. Jeśli ktoś potrafi ocenić na podstawie zdjęć czy jest chętny na taki polar - zapraszam.
Jeśli komuś pomoże krótka i surowa ocena trzech "polarów" dokonana przez osobę, która uważa że dobry "polar" zaczyna się od 300zł wzwyż.
-----------------------------------------------
ocena ww polarów wg mej matuli
B&C Icewalker
Jerzees 870M
polary owe mogą powyciągać się po kilku praniach
B&C WindProtek
bardzo dobry materiał ale szeleści- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART...
ocena ww polarów wg mej matuli
B&C Icewalker
Jerzees 870M
polary owe mogą powyciągać się po kilku praniach
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilkCzy istnieje jakaś szansa, że polary jeszcze się pojawią?
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesu mnie jeszcze nie prany a już się wyciągnął, ale obleci...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTSzansa istnieje. ale musiałoby się znależć kilku chętnych"Oszukać diabła, to nie grzech"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika GwiazdaI ja, i ja, ja też!!! (nie wiem, czy to się liczy, bo mnie jest tylko 2 sztuki, a nie kilka, ale może... )
Comment
-
-
Poprosiłbym zatem o indywidualne zgłoszenia na PW - jaki model, rozmiar, kolor polaru i kolor haftu Was interesuje. Jak będzie minimum kilka konkretnych zgłoszeń to zrobię rozeznanie dostępności poszczególnych wariantów i poczynię ew. zamówienie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
dzisiaj zgłosiła się trzecia osoba, jeśli ktoś jest jeszcze chętny, to niechaj pisze do mnie albo zamilknie na .... czekam do 06.II.2007 do 9 rano.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment