A gdyby tak zrobić automatyczny ranking osób, których największa ilość postów trafiła do PrzeChmielin? Może to choć trochę ograniczyło by chamskie i niecenzuralne wypowiedzi osób z czoła tej listy...
Ranking PrzeChmielin
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumBardzo dobry pomysł. Ale trzeba uważać z dziką sprawiedliwością. Bo ja na przykład kilka razy trafiłem do Przechmielin wraz z postami, w których sprzeciwiałem się chamstwu na forum
Ale na szczęście i tak do czołówki raczej mi daleko.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumBardzo dobry pomysł. Ale trzeba uważać z dziką sprawiedliwością. Bo ja na przykład kilka razy trafiłem do Przechmielin wraz z postami, w których sprzeciwiałem się chamstwu na forumbrowerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Do rankingu będa liczone takze te osoby, których posty zostały całkowicie usunięte gdyż były zbyt chamskie nawet i na Przechmieliny?
Bo jeśli nie, to taki ranking nie ma najmniejszego sensu.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Taki ranking w ogóle jest nieco bez sensu - osobiście jak wywalam do przechmielin coś, to robię to kompleksowo, czyli posty prowodyra wraz z odpowiedziami, bo nie ma sensu zostawiać wypowiedzi nawiązujących do usuniętych postów. Tym samym w przechmielinach znajduje się mnóstwo niewiniątek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuNie ma niewinnych - są tylko źle przesłuchani.
Chociaż dodam, na marginesie, żeby zniszczyć wizerunek Krzysia niemiłosiernego, iż bluzgam na Niego straszliwie na pw, a Krzyś mnie oszczędza i nigdzie tego nie zamieszcza. A nawet jest miły i cierpliwy. Nie rozumiem i potrzebuję wsparcia. Taki bez serca, łobuz .
Comment
-
Comment