Wiem czym jest Premium Użytkownik. Mnie jednak chodziło o dodatkowy sponsoring tych co mają tylko dużo do powiedzenia. Wierzę jednak że szybko wykupią te feralne biowinowe gadżety by zadać kłam moim słowom
Całą moja wypowiedź do której się odnosisz jest skierowana do Arta. Jak słusznie zauważyłaś Schlangbaum swoje już powiedział(nic dodać nic ująć). Nie dokońca więc rozumiem czemu powtarzasz innych argumenty ubierając je w inne słowa. Czyżbyś nie zdażyła zaistnieć wczoraj w dyskusji?(to apropos bicia piany...)
Słuchaj Pijaku drogi nie zdążyłam i dlatego właśnie się wypowiadam. Ty najwidoczniej tym tematem też postanowiłeś zaistnieć.......... no i Ci się udało nabić trochę niepotrzebnej piany.
Nie wiem po co Art miałby robić zakupy w Biowinie skoro juz nie prowadzimy sklepiku.
Słuchaj Pijaku drogi nie zdążyłam i dlatego właśnie się wypowiadam. Ty najwidoczniej tym tematem też postanowiłeś zaistnieć.......... no i Ci się udało nabić trochę niepotrzebnej piany.
Nie wiem po co Art miałby robić zakupy w Biowinie skoro juz nie prowadzimy sklepiku.
Wybacz miła Maggyk lecz wnioski twoje mylne są .Ja istnieję w dziale piwo konkretnie wzbogacając bazę piw australijskich,Wyznając zasadę że ilość wygenerowanych postów, wcale nie przekłada się na ich jakość
Powtórzę Ci słowa na które odpowiadałem
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Art
Mogę co najwyżej wspomnieć o tym, że zamówianie w Biowinie to loteria. Nawet będąc w siedzibie firmy, nie wiadomo czy coś się da zakupić (piszę o zakupach hurtowych lub do dalszej odsprzedaży).
. Nazwisko handlowca zaś może się Schlangabaumowi przydać.
Kolejny dziwny minibrowar w dziwnym miejscu.
Krzywaczka to mała wieś na południowy wschód od Krakowa, przez którą przebiega ruchliwa droga krajowa nr 52 Kraków - Bielsko-Biała.
Minibrowar mieści się w nowopowstałym potężnym, czterokondygnacyjnym budynku.
Dookoła jest...
Kolejna odsłona tego festiwalu w warszawskim Pałacu Kultury. Chmiel, jabłka i winogrona to temat przewodni podczas tych dni!
Wystawcy z pasją opowiedzą o tradycyjnych metodach warzenia kraftowego piwa, polecą Wam idealne wino do kolacji oraz na prezent oraz.. ugaszą Wasze pragnienie
Miasto Handlova jest jednym z ostatnich reliktów wydobycia węgla kamiennego na Słowacji. Chociaż w sumie to raczej czas przeszły, ponieważ w pobliskiej kopalni trwa już ''sprzątanie''.
Na każdym kroku można spotkać się z miejscami związanymi z górnictwem. Są też kamienice w jakich...
Wielokran z ok. 30 pipami, mają tutaj lane m.in. piwa ze swojego nowopowstałego za ścianą browarku - Imperial Brygghus. W zestawie kranowym są dwie brytyjskie pompy na ejle.
Lokal ma trochę dziwaczny klimat - główna sala stylizowana na angielski pub, więc ciemne drewno, przygaszone...
Comment