Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy
Piwo roku 2006 - piwa do sprawdzenia - ostateczna weryfikacja listy
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KempŁomża :
1664, 1665, 1713 - wciąż produkowane.2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
W tym temacie administrator ART w pierwszym poście zamieścił listę piw które nie były oceniane w tym roku. Dlatego zamieszczamy tu tylko informacje mówiące o tym, ze piwo z listy mimo tego, iż nie było już od roku oceniane przez nikogo nadal było widziane na rynku w 2006 roku lub mamy pewność, ze nie było w roku 2006 warzone. Piwa, które były oceniane w tym roku (np. Zwierzyniec Pils, Dojlidy Żubr) nie są ujęte w tej liście ponieważ były oceniane w tym roku (2006) i są automatycznie zakwalifikowane jako istniejące i będą brały udział w plebiscycie na piwo roku 2006.MM961
4:-)
Comment
-
-
W 2006 piłem:
1152 Krajan, Mocny Browar
1564 Brovaria, Ciemne
1450 Amber, Kern
1451 Brovaria, Pils
1426 Północny, Gobin Jasne Pełne
1093 Spiż - Wrocław, Mocne (http://www.browar.biz/forum/showpost...17&postcount=3)
Na 99% nie było dostępne:
1565 Brovaria, Trzy Ziarna
1561 Brovaria, Karminowe
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bastionKiedy chodziłem na mecze piłkarskie ( w sierpniu i wrześniu) brałem sobie kilka puszek
m.in. tych piw i napisane było: produkcja zakłady piwowarskie Głubczyce.
Obecnie ta marka również występuje,ale nie wiem co jest napisane na puszce.
W każdym razie w tym roku było z Głubczyc. No chyba że kłamali.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ro-ot1132, 1133 piwa o tych nazwach są to najtańsze w lidlu i nigdy nie wnikałem kto je warzy. Natomiast 1080 na pewno jest dostępne.
W moich okolicach te piwa pochodzą z Głubczyc.Last edited by remfire; 2006-12-30, 19:00.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk160 Belgia, Palm Speciale 2005-11-03 66 czy aby na pewno z Kielc?
Comment
-
Comment