no i to jest coś konkretnego - bo to co żeś wyżej wysmarował jest słabo obfite w argumenty i choćby wskazanie na browar Inna sprawa jest taka że byłeś na forumie w czasie gdy prosiłem o weryfikację rozmieszczenia piw w kategoriach, zanim ruszy PnPR
Plebiscyt Browar.biz - Piwo roku 2006 - Komentarze i uwagi
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTno i to jest coś konkretnego - bo to co żeś wyżej wysmarował jest słabo obfite w argumenty i choćby wskazanie na browar Inna sprawa jest taka że byłeś na forumie w czasie gdy prosiłem o weryfikację rozmieszczenia piw w kategoriach, zanim ruszy PnPRPoszukuję
Comment
-
-
no to jak już jesteś przy tablicy sprawdź proszę czy takiej samej adnotacji nie ma przy Czarnym Smoku, żeby tej samej sprawy nie odkręcał wielokrotnie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTno to jak już jesteś przy tablicy sprawdź proszę czy takiej samej adnotacji nie ma przy Czarnym Smoku, żeby tej samej sprawy nie odkręcał wielokrotniePoszukuję
Comment
-
-
A tak przy okazji, czy Miodowe z Ciechanowa w dwóch kategoriach: specjalne i aromatyzowane to tak specjalnie?Last edited by Bombadil13; 2007-02-14, 12:55.Poszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13A tak przy okazji, czy Miodowe z Ciechanowa w dwóch kategoriach: specjalne i aromatyzowane to tak specjalnie?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTjeśli wiesz jaka jest obecnie produkcja roczna br. Zwierzyniec i jest to mniej niż 100 tys. hl rocznie to oczywiście uznam to, ale potrzebuję pewnego źródła tej informacji.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Głosy oddane. W zasadzie dopiero teraz zauważyłem, jak wiele piwnych smaków w 2006 roku mnie ominęło. Szczególnie w kategorii produktów browarów restauracyjnych...*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iommiGłosy oddane. W zasadzie dopiero teraz zauważyłem, jak wiele piwnych smaków w 2006 roku mnie ominęło. Szczególnie w kategorii produktów browarów restauracyjnych...BIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
-
Fortuna Czarne powędrowało do aromatyzowanych zgodnie ze słusznymi postulatami. głosy (wyłącznie) na to piwo zostały usunięte. zaraz wyślę prośbę o ponowne zagłosowanie do tych osób które zostały dotknięte tą roszadą.
przepraszam za utrudnienia.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Ja mam jeszcze jedno male pytanko:
Czy oprócz piwa roku w wyszczególnionych kategoriach wybierane jest również piwo roku w kategorii "open"? Cosik mi się przypomina, że w zeszlym roku takowym zostal okrzyknięty amberowski Koźlak.
Jakie stosuje się tu kryteria? Kryterium ilości oddanych glosów nie wydaje mi się w tym przypadku sprawwiedliwe.Poszukuję
Comment
-
Comment