Plebiscyt Browar.biz - Piwo roku 2006 - Komentarze i uwagi

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Krzysztof
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2001.04
    • 1689

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika remfire
    Jeśli teraz zmiany mają być wprowadzone, to proponuje aby wprowadzić wszystkie postulowane ( również te proponowane przeze mnie ) .
    Był czas na zgłaszanie postulatów , więc proponuję teraźniejsze uwagi traktowac jako pomysły do plebiscytu na piwo roku 2007.
    Jeżeli był czas na zgłaszanie postulatów to pomysł z "wagą" ze względu na wielkość produkcji też mógłby być ujawniony wcześniej.
    Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
    www.twojmalybrowar.pl

Comment

• ART
      mAD'MINd
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2001.02
      • 23925

Sól w oku

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysztof
      Widzę, że browary restauracyjne są "solą w oku". Po zeszłorocznym sukcesie Bierhalle podczas degustacji na Jesiennych Spotkaniach Browarników zastanawiam czy piwowarzy restauracyjni będą mógł wystawić piwo w tym i podobnych konkursach.
      Krzysztofie, powagi
      - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
      - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
      - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Makaron
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.08
        • 2107

No to moze dla EDI`ego wprowadzic kategorie mikobrowary
        "If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson

Comment

• naczelnik
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2003.08
          • 1884

EDI powinien miec wylacznie kategorie dla siebie
          Popieram domowe browary!

Polakom gratulujemy naczelnika

Zamykam browar.
          Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.

gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi

Comment

• JAckson
            Pułkownik Chmielowy Ekspert
            🍼🍼
            • 2004.05
            • 6122

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysztof
            Idąc Twoim tokiem rozumowania dlaczego karać np Grupę Zywiec, Kompanię Piwowarską, Calsberg Okocim, i inne duże browary z dostępność na korzyść "maluchów", które mają swój rynek często wokół komina? Ze względów ideologicznych pytam?
            Jak piwa z Bierhalle zaczną walczyć o miejsce na sklepowej półce z np. Żywcem to wtedy Ci odpowiem
            MM961
            4:-)

Comment

• Ahumba
              Pułkownik Chmielowy Ekspert
              🥛🥛🥛🥛
              • 2001.05
              • 9055

Krzysztof nie dziw się, że nie za bardzo wiadomo, gdzie i jak umieścić Twoje piwa.
              Co by Art nie zrobił będzie nie tak.
              Porównywać je z przemysłowymi troszki głupio.
              Z kolei ilu z nas piło piwa z więcej niż jeden, dwa browary restauracvyjne?
              Mieszkańcy Warszawy, Katowic i jeszcze kilka osób. A reszta jak ma na nie głosować i z czym porównywać?
              I nie przeszkadza istnienie browaro-restauracji, tylko cały czas ich mała ilość, aby można było je porównywać.
              Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
              znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• Krzysztof
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2001.04
                • 1689

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba
                Krzysztof nie dziw się, że nie za bardzo wiadomo, gdzie i jak umieścić Twoje piwa.
                Co by Art nie zrobił będzie nie tak.
                Porównywać je z przemysłowymi troszki głupio.
                Z kolei ilu z nas piło piwa z więcej niż jeden, dwa browary restauracvyjne?
                Mieszkańcy Warszawy, Katowic i jeszcze kilka osób. A reszta jak ma na nie głosować i z czym porównywać?
                I nie przeszkadza istnienie browaro-restauracji, tylko cały czas ich mała ilość, aby można było je porównywać.
                To nie tylko moje piwa. Browarów restauracyjnych jest w Polsce 11.
                Dlatego także pisałem o przeliczniku tzw "wadze" zeby zrównoważyć dostępność piwa duzych, średnich, małych i b.małych (restauracyjnych). Przelicznik powinien być odpowiednio dobrany dla każdej grupy.
                Porównanie piw jest jak słusznie zauważyłeś ciężkie ale możliwe.
                Pszeniczniaki mają swoją grupę i dobrze. Reszta piw musi startować z innymi piwami wielkoprzemysłowymi także.
                Last edited by Krzysztof; 2007-02-19, 15:34.
                Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
                www.twojmalybrowar.pl

Comment

• ART
                  mAD'MINd
                  🥛🥛🥛🥛🥛
                  • 2001.02
                  • 23925

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
                  Fortuna Czarne powędrowało do aromatyzowanych zgodnie ze słusznymi postulatami. głosy (wyłącznie) na to piwo zostały usunięte. zaraz wyślę prośbę o ponowne zagłosowanie do tych osób które zostały dotknięte tą roszadą.

przepraszam za utrudnienia.
                  Podobna przypadłość dopadła piwo z Bierhalle-Warszawa - Koelsch. Przeszło z piw specjalnych do piw jasnych górnej fermentacji -

przepraszam za utrudnienia i z góry dziękuję za poświęcenie dodatkowego czasu na oddanie głosów przez osoby, które zostały dotknięte zmianą (wszyscy głosujący na to piwo otrzymali PW w tej sprawie).

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• ART
                    mAD'MINd
                    🥛🥛🥛🥛🥛
                    • 2001.02
                    • 23925

na razie liczba głosujących nie przekroczyła liczby głosujących w roku uprzednim, tak więc jeszcze niezdecydowanych zapraszam do typowania swoich faworytów.

Comment

• ART
                      mAD'MINd
                      🥛🥛🥛🥛🥛
                      • 2001.02
                      • 23925

przypominam, że do północy można jeszcze głosować.

Comment

• Pendragon
                        Generał Wszelkich Fermentacji
                        🥛🥛🥛
                        • 2006.03
                        • 13952

Przypominam, że wyniki miły być ogłoszone do 12 marca, a więc zostało jeszcze jakieś 7,5 godziny

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• DanielJakubowski
                          Kapitan Lagerowej Marynarki
                          • 2005.12
                          • 791

ban !
                          Pozdrawiam
                          dj

Comment

• Pendragon
                            Generał Wszelkich Fermentacji
                            🥛🥛🥛
                            • 2006.03
                            • 13952

bim bom
                            Ciekawy jestem nooo...
                            Last edited by Pendragon; 2007-03-12, 17:10.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• ART
                              mAD'MINd
                              🥛🥛🥛🥛🥛
                              • 2001.02
                              • 23925

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
                              bim bom
                              Ciekawy jestem nooo...
                              no to zapraszam do zapoznania się z listą: http://www.browar.biz/forum/showthre...566#post666566

Comment

• Bombadil13
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2005.05
                                • 2479

Jako pierwszy (Simon zanotuj) składam gratulacje browarowi Amber i Koźlakowi za kolejny wygrany plebiscyt.
                                Last edited by Bombadil13; 2007-03-12, 22:19.
                                Poszukuję

Comment

Przetwarzanie...
                                X