Plebiscyt Browar.biz - Piwo roku 2006 - Komentarze i uwagi
Collapse
X
-
Plebiscyt Browar.biz - Piwo roku 2006 - Komentarze i uwagi
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesCzyli już można głosować??- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Przed chwilą pisłem o tym w innym miejscu , ale skoro Plebiscyt już ruszył więc tu zamieszczę tylko mały apel:
GŁOSUJ NA PIWA KTÓRE PIŁEŚ/AŚ W ROKU 2006
Może w ten sposób unikniemy podejrzeń i dyskusji podobnych do tych z ubiegłego roku
Comment
-
-
ech tam, nie będzie wielkiej dyskusji, jeśli chętnych do niej można policzyć na palcach jednej ręki- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Głosiki oddane. Ograniczyłem sie tylko do piw pitych w 2006 roku, przez co z moich typowań wypadł coroczny żelazny faworyt na I miejsce, czyli porter łódzki. Największy problem miałem w piwach ciemnych górnej fermentacji, bo jest tylko 1 miejsce, a walczyły moje ulubione piwo z Minibrowaru w Płocku (Krakowskie ciemne mocne) oraz pyszny stout z Browarmii. Ogólnie u mnie na pierwszych miejscach znalazły się: 2 razy Czarnków, 2 razy Krajan, 2 razy Browarmia i 2 razy Minibrowar Płock, 1 raz Amber, Ciechanów i Okocim (Karmi). Na 2 i 3 miejscach są Bierhalle Warszawa, Amber, Jurand, Staropolski, Zamkowy, Janów i Kasztelan. Zdrówko organizatorówLast edited by Pinio74; 2007-02-13, 08:01.BIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
-
No to co piłem w 2006 roku to oceniłem.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Uff... Ale klikania...
Kiedy wyniki Arcie?Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika setaUff... Ale klikania...
Kiedy wyniki Arcie?
Wyniki Plebiscytu oraz losowania nagród zostaną ogłoszone do 12. marca 2007r."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arzyNie jestem ART-em, ale czasami można się podszyć
Wyniki Plebiscytu oraz losowania nagród zostaną ogłoszone do 12. marca 2007r.
Zastanawia mnie tylko jedno:
W tegorocznym głosowaniu dodany został "wpółczynnik wielkości browaru". Super pomysł!!!!
...ale....
Sporo głosów oddałem na Perłę Zwierzyniec. Czemu jest on uznany za browar średni? Czy jest to browar większy niż np. Jabłonowo, Gab czy Ciechanów?
Lublin rozumiem, ale Zwierzyniec??????Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika setaSporo głosów oddałem na Perłę Zwierzyniec.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika setaCzemu jest on uznany za browar średni? Czy jest to browar większy niż np. Jabłonowo, Gab czy Ciechanów? Lublin rozumiem, ale Zwierzyniec??????- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Ja też swoje głosy oddałem ale w tym roku miałem już duże problemy zwłaszcza z piwami jasnymi i mocnymi, których niewiele wybitnych wypiłem a te co lubiłem zeszły na psy.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
tzn o co chodzi?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTtzn o co chodzi?Poszukuję
Comment
-
Comment