Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika remfire
Plebiscyt Browar.biz - Piwo roku 2006 - Komentarze i uwagi
Collapse
X
-
Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
-
-
Sól w oku
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysztofWidzę, że browary restauracyjne są "solą w oku". Po zeszłorocznym sukcesie Bierhalle podczas degustacji na Jesiennych Spotkaniach Browarników zastanawiam czy piwowarzy restauracyjni będą mógł wystawić piwo w tym i podobnych konkursach.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
EDI powinien miec wylacznie kategorie dla siebiePopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysztofIdąc Twoim tokiem rozumowania dlaczego karać np Grupę Zywiec, Kompanię Piwowarską, Calsberg Okocim, i inne duże browary z dostępność na korzyść "maluchów", które mają swój rynek często wokół komina? Ze względów ideologicznych pytam?MM961
4:-)
Comment
-
-
Krzysztof nie dziw się, że nie za bardzo wiadomo, gdzie i jak umieścić Twoje piwa.
Co by Art nie zrobił będzie nie tak.
Porównywać je z przemysłowymi troszki głupio.
Z kolei ilu z nas piło piwa z więcej niż jeden, dwa browary restauracvyjne?
Mieszkańcy Warszawy, Katowic i jeszcze kilka osób. A reszta jak ma na nie głosować i z czym porównywać?
I nie przeszkadza istnienie browaro-restauracji, tylko cały czas ich mała ilość, aby można było je porównywać.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaKrzysztof nie dziw się, że nie za bardzo wiadomo, gdzie i jak umieścić Twoje piwa.
Co by Art nie zrobił będzie nie tak.
Porównywać je z przemysłowymi troszki głupio.
Z kolei ilu z nas piło piwa z więcej niż jeden, dwa browary restauracvyjne?
Mieszkańcy Warszawy, Katowic i jeszcze kilka osób. A reszta jak ma na nie głosować i z czym porównywać?
I nie przeszkadza istnienie browaro-restauracji, tylko cały czas ich mała ilość, aby można było je porównywać.
Dlatego także pisałem o przeliczniku tzw "wadze" zeby zrównoważyć dostępność piwa duzych, średnich, małych i b.małych (restauracyjnych). Przelicznik powinien być odpowiednio dobrany dla każdej grupy.
Porównanie piw jest jak słusznie zauważyłeś ciężkie ale możliwe.
Pszeniczniaki mają swoją grupę i dobrze. Reszta piw musi startować z innymi piwami wielkoprzemysłowymi także.Last edited by Krzysztof; 2007-02-19, 15:34.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTFortuna Czarne powędrowało do aromatyzowanych zgodnie ze słusznymi postulatami. głosy (wyłącznie) na to piwo zostały usunięte. zaraz wyślę prośbę o ponowne zagłosowanie do tych osób które zostały dotknięte tą roszadą.
przepraszam za utrudnienia.
przepraszam za utrudnienia i z góry dziękuję za poświęcenie dodatkowego czasu na oddanie głosów przez osoby, które zostały dotknięte zmianą (wszyscy głosujący na to piwo otrzymali PW w tej sprawie).- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
na razie liczba głosujących nie przekroczyła liczby głosujących w roku uprzednim, tak więc jeszcze niezdecydowanych zapraszam do typowania swoich faworytów.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
przypominam, że do północy można jeszcze głosować.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Przypominam, że wyniki miły być ogłoszone do 12 marca, a więc zostało jeszcze jakieś 7,5 godziny
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
bim bom
Ciekawy jestem nooo...Last edited by Pendragon; 2007-03-12, 17:10.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragonbim bom
Ciekawy jestem nooo...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Jako pierwszy (Simon zanotuj) składam gratulacje browarowi Amber i Koźlakowi za kolejny wygrany plebiscyt.Last edited by Bombadil13; 2007-03-12, 22:19.Poszukuję
Comment
-
Comment