Czy temat "urodziny" można podzielić na poszczególne lata, bo przez przypadek można się pomylić np. z urodzinami w 2003 roku, które są w jednym temacie. Postów niedługo będzie 1900.
Co z tymi urodzinami?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cukierniczkaA po co grzebać się w tysięcznym którymś wątku?
Mam nadzieje, że niedługo odmówi posłuszeństwa, jak to było w obecnym.
No chyba, że chodzi Ci o zupełnie coś innego?
Comment
-
-
Jeśli dziala to nie ma najmniejszego sensu zmieniać, dzielić i co yno. Jeśli dziala to jest ok i nie ma sensu zmieniać.
Jeśli założysz nowy wątek urodziny 2007/04 (na jeden miesiąc) to zobaczysz ile będzie odpowiedzi. A później szukaj w stogu siana przez wyszukiwarke urodziny i wyskoczy Ci kilkadziesiąt lub kilka (jeśli rocznie jeden wątek).
A tak wszystko jest ok i proste do odszukania.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RolekPrzecież nowe posty i tak lądują na końcu wątku. Możesz zacytować dowolny post z wątku, nawet ten z 1946 roku, wyczyścić cytat i napisać swoją treść.
No chyba, że chodzi Ci o zupełnie coś innego?
Może ktoś dać linka do tych postów? Jakoś wyszukiwarka mi głupieje.Uważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...
Comment
-
-
mnie na pewno nie będzie się chciało babrać w setkach postów, może Maruśce by się zechciało, choć wątpię Myślę że temat ten nie jest jakoś szczególnie ważny dla naszej piwnej edukacji, więc jakoś się przemęczymy przez kolejne lata- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Absolutnie nie zamierzam nic dzielić. Zupełnie wystarczy JEDEN taki temat, bez przesady, nie ma w nim nic interesującego na tyle, żeby czegoś "szukać", tam się składa życzenia i już, a nie czyta, co kto komu życzył w 1946 (Dla Super IPN - Premiumów, dla zwykłych użytkowników w 2002)
Comment
-
Comment