ART, co byś powiedział na to, żeby każdy noworejestrujący się forumowicz dostawał automatycznie informację o tym, co należy zrobić żeby uzyskać pomoc przy pisaniu prac?
Prace magisterskie
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyART, co byś powiedział na to, żeby każdy noworejestrujący się forumowicz dostawał automatycznie informację o tym, co należy zrobić żeby uzyskać pomoc przy pisaniu prac?
Dobre!Uważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...
-
-
Można iść dalej: ja za każdym razem gdy przychodzą do mnie piszący różnego rodzaju prace na interusujący ich temat i korzystają z mojego tematycznego archiwum, to proszę ich (na zasadzie wzajemności), aby przekazywali mi 1 sztukę pracy. Dla potomnych i nie tylko.
I ten układ działa: przekazują
Można to przenieść tutaj: chcesz naszej pomocy? OK, ale przekaż nam efekt swojej pracy. Dla nas i dla innych...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivariaMożna iść dalej: ja za każdym razem gdy przychodzą do mnie piszący różnego rodzaju prace na interusujący ich temat i korzystają z mojego tematycznego archiwum, to proszę ich (na zasadzie wzajemności), aby przekazywali mi 1 sztukę pracy. Dla potomnych i nie tylko.
I ten układ działa: przekazują
Można to przenieść tutaj: chcesz naszej pomocy? OK, ale przekaż nam efekt swojej pracy. Dla nas i dla innych...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maremalia następini chętni nie będą musieli prosić o ewentualną pomoc lecz od razu gotowe prace będą kopiować
A przy okazji - pisząc wszelakie prace korzysta się przecież ze źródeł. Dlaczego nie może to być praca licencjancka bądź magisterska???
Comment
-
Comment