A ja wczoraj mniej więcej w godzinach 21- 23 wogóle nie mogłem wejść na browar.biz.
Pojawiał się symbol kłódeczki , domagano sie loginu i hasła , ale wejśc się nie dało.
Dziasiaj wszystko wróciło do normy.
Wyszedł u mnie kolejny problem, mam ustawione żeby nie przychodził mi list z powiadomieniem na dyskusje a ten przychodzi :/
przy formularzu logowania jest opcja "zapamiętać", którą należy zaznaczyć jeśli chcesz uniknąć logowania co jakiś czas (na danym komputerze).
co do drugiej sprawy, mogę tylko zalecić dokładniejsze czytanie opisów danych opcji. jest tam także odnośnik do strony z Twoimi bieżącymi prenumeratami/powiadomieniami, dodatkowo w każdym powiadomieniu mailowym jest bezpośrednia możliwość anulowania czy to prenumeraty danego wątku czy też wszelkich prenumerat.
co do drugiej sprawy, mogę tylko zalecić dokładniejsze czytanie opisów danych opcji. jest tam także odnośnik do strony z Twoimi bieżącymi prenumeratami/powiadomieniami, dodatkowo w każdym powiadomieniu mailowym jest bezpośrednia możliwość anulowania czy to prenumeraty danego wątku czy też wszelkich prenumerat.
To jest opis owej opcji:
Jeśli zamieszczasz nowy wątek lub zamieszczasz odpowiedź w jakimś wątku, to możesz ustawić aby automatycznie była zaznaczana opcja dołączania tego wątku do Twojej listy wątków prenumerowanych.
przeczytaj powyższe. do końca. kliknij w odnośnik. zabacz co prenumerujesz. usuń co chcesz.
Przy próbie zmiany sygnaturki, wyskakuje info: "BB code size is not allowed".
W oknie edycji siga nie ma mozliwości ustawienia wielkości czcionki (obok "Fonty" jest od razu wybór koloru czcionki). Przy wklejeniu nowego tekstu w dotychczasowe formatowanie wywala właśnie ten komunikat.
Przy próbie zmiany sygnaturki, wyskakuje info: "BB code size is not allowed".
W oknie edycji siga nie ma mozliwości ustawienia wielkości czcionki (obok "Fonty" jest od razu wybór koloru czcionki). Przy wklejeniu nowego tekstu w dotychczasowe formatowanie wywala właśnie ten komunikat.
zatem należy usunąć formatowanie wielkości czcionki poprawię tłumaczenie.
Comment