Problemy po uaktualnieniu 2007.04.24

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Wiktoria
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2003.07
    • 798

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
    Nie wiem, czy to istotne, ale tak na wszelki wypadek: dziś Listonosz Browaru napisał do mnie po angielsku, że moja skrzynka pw jest zapełniona w 90% i że należy zwolnić miejsce, zanim zapełnienie osiągnie 100%.

Nie wiem Arcie, czy próbowałeś już coś z tym robić, ale mam to samo.

Comment

• ART
      mAD'MINd
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2001.02
      • 23927

jeszcze nie zaktualizowałem tłumaczeń. są w drodze.
      - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
      - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
      - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• rafal_s
        Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
        • 2006.11
        • 128

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel Wyświetlenie odpowiedzi
        Ps. Czy już wiadomo, co zrobić, żeby Browar nie wywalał z Firefoxa co kilkadziesiąt/kilkaset sekund? (Mam przedostatnią aktualizację FF.)
        Żeby było ciekawiej, ja takie objawy obserwuję na Firefox pod win32, podczas gdy wersja z Debian Linuksa (unstable) działa poprawnie. Trzeba będzie porównać numery wersji...

Comment

• ART
          mAD'MINd
          🥛🥛🥛🥛🥛
          • 2001.02
          • 23927

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rafal_s Wyświetlenie odpowiedzi
          Żeby było ciekawiej, ja takie objawy obserwuję na Firefox pod win32, podczas gdy wersja z Debian Linuksa (unstable) działa poprawnie. Trzeba będzie porównać numery wersji...
          najpierw należałoby ustalić co konkretnie oznacza wg Was "Browar wywala z Firefoxa co kilkadziesiąt/kilkaset sekund?". nie wiem co dokładnie macie na myśli przy takim stwierdzeniu - wylogowuje co chwilę? zamyka okno przeglądarki chwilę po odwiedzeniu browarbizu? etc.

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• rafal_s
            Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
            • 2006.11
            • 128

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi
            najpierw należałoby ustalić co konkretnie oznacza wg Was "Browar wywala z Firefoxa co kilkadziesiąt/kilkaset sekund?". nie wiem co dokładnie macie na myśli przy takim stwierdzeniu - wylogowuje co chwilę? zamyka okno przeglądarki chwilę po odwiedzeniu browarbizu? etc.
            Słuszna uwaga, powinienem był pomyśleć o dokładniejszym bug-reporcie.

W moim przypadku wygląda to tak, że wkrótce po zalogowaniu (czasem dosłownie minuta-dwie), gdy kliknę na jakiś artykuł albo inną treść dostępną tylko dla zarejestrowanych userów, dostaję stronkę z komunikatem który twierdzi, że żeby skorzystać z linka, muszę się najpierw zalogować. Oprócz tego, edit box'y nazwy użytkownika i hasła są puste i nie ma tego paska ikon, który jest widoczny po zalogowaniu. Innymi słowy wygląda to tak, jakby sesja zgasła. Gdybym się wylogował (w ten czy inny sposób), pokazałby się jeszcze ekran wylogowania.

W przypadku przeglądania jakiegoś wątka dyskusji objaw jest taki: zamiast aktualnego postu na dole i widoku drzewka java scriptowego mam listę postów (prawdopodobnie) w kolejności chronologicznej.

Jak zauważę jeszcze jakieś objawy, to zrelacjonuję. To są najbardziej widoczne.

Comment

• mwa
              Pułkownik Chmielowy Ekspert
              • 2003.01
              • 5071

Nie wiem czy to z powodu uaktualnienia, ale dziś podczas dodawania nowego wzoru zauważyłem brak poprzedniego i tylko podpis się wyświetla.

Link
              Pozdrawiam Cię !!!!

Comment

• ART
                mAD'MINd
                🥛🥛🥛🥛🥛
                • 2001.02
                • 23927

nie z powodu uaktualnienia, choć podobnego (przenosiny w marcu na mocniejszy serwer). kilka plików niestety zagubiło się przy tej akcji, wyłowiłem te pustaki i jak tylko zostaną wyszperane z backupu to uzupełnię braki (ok. 10 wzorów).

Comment

• adam16
                  • 2001.02
                  • 9865

Chyba jakieś problemy są z wyszukiwarką. Przynajmniej w Piwo-Gdzie - Sklepy z piwem.
                  Po wpisaniu CHORZÓW nie wszystkie sklepy sie wyświetlają. Ot np brak tego: Chorzów, Graniczna 3, Tesco (dawniej Leader Price)
                  Browar Hajduki.
                  adam16@browar.biz
                  Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• Maggyk
                    Szara Adminiscjencja
                    🍼
                    • 2004.05
                    • 5617

Standardowy problem z polskimi znakami. Niestety prace nad nim nie zostały zakończone motorze postępu
                    Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
                    Piwo domowe -
                    Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
                    PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• ART
                      mAD'MINd
                      🥛🥛🥛🥛🥛
                      • 2001.02
                      • 23927

można w ramach drobnego usprawnienia - w wyszukiwarkę wklepywać zamiast polskich znaczków diakrytycznych gwiazdkę.

np. Chorzów -> Chorz*w

Comment

• adam16
                        • 2001.02
                        • 9865

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi
                        można w ramach drobnego usprawnienia - w wyszukiwarkę wklepywać zamiast polskich znaczków diakrytycznych gwiazdkę.

np. Chorzów -> Chorz*w
                        Ten sposób działa - od razu widać więcej sklepów w Chorzowie
                        Browar Hajduki.
                        adam16@browar.biz
                        Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• Marusia
                          Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                          🍼🍼
                          • 2001.02
                          • 20221

Dupa, dupa dupa, dupa.
                          www.warsztatpiwowarski.pl
                          www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• Marusia
                            Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                            🍼🍼
                            • 2001.02
                            • 20221

Dupa.
                            www.warsztatpiwowarski.pl
                            www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• kangurpl
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2002.03
                              • 2660

Wczesny powrót z imprezy?
                              Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
                              "W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."

"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"

Comment

• ART
                                mAD'MINd
                                🥛🥛🥛🥛🥛
                                • 2001.02
                                • 23927

Piotrowice przepraszają za przyjezdnych

Comment

Przetwarzanie...
                                X