Jeśli po ostatniej aktualizacji oprogramowania natkniesz się na jakieś problemy w funkcjonowaniu serwisu (jeśli dana rzecz oczywiście przed akcją działała ) , pojawią się jakieś komunikaty po angielsku - proszę o informację.
Mam pytanko, czeemu służą nowe funkcje wyszukiwarki. Myślałam, że jak zaznaczę lista tematów to bedzie wyszukiwać jedynie po tematach a tu lipa.
Czy pokazuje nam :
a) w jakich tematach wystapiło dane słowo (lista tematów)
b) w jakich postach wystąpiło dane słowo (lista postów)?
Czy nie dałoby sie tak zrobić, że automatycznie najppierw wyszukwałoby po tytułach , a potem dopiero grzebałoby w tematach? Myślę, że ułatwiłoby to wyszukiwanie, jeśli wogóle z mojego postu cokolwiek da się zrozumieć.
ta opcja dotyczy właściwie tego jak będą prezentowane wyniki - czy jako tematy, czy jako posty. w sumie można dodać też bzdyk do szukania tylko w tytułach.
ta opcja dotyczy właściwie tego jak będą prezentowane wyniki - czy jako tematy, czy jako posty. w sumie można dodać też bzdyk do szukania tylko w tytułach.
A ja wczoraj mniej więcej w godzinach 21- 23 wogóle nie mogłem wejść na browar.biz.
Pojawiał się symbol kłódeczki , domagano sie loginu i hasła , ale wejśc się nie dało.
Dziasiaj wszystko wróciło do normy.
A ja wczoraj mniej więcej w godzinach 21- 23 wogóle nie mogłem wejść na browar.biz.
Pojawiał się symbol kłódeczki , domagano sie loginu i hasła , ale wejśc się nie dało.
Dziasiaj wszystko wróciło do normy.
Bo Art tak specjalnie zepsuł. Aktualizował czy coś i dzisiaj sprawdza co dokładnie udało mu się zepsuć
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Nowość z braniewskiego browaru (kod LG). Przynajmniej nigdy wcześniej tego nigdzie nie widziałem. Brak wątku na tym forum również to potwierdza. Alkohol 6%. Skład: woda, słód jęczmienny, jęczmień browarny, chmiel, ekstrakt chmielu. Opisy w 3 językach, po polsku, angielsku i włosku. Po...
Uwarzyłem ostatnio Ale'a z chmielami Marynka, Citra oraz Styrian Cardinal.
Taka międzynarodowa wariacja, no i z tego co próbowałem przy rozlewie to zapowiada się nieźle ale coś mi poszło nie tak w procesie produkcji brzeczki... albo po prostu dałem ciała....
Miło mi poinformować, że właśnie ukazał się pierwszy tom książki "Browary Ziem Zachodnich i Północnych w latach 1945 - 1951". Właściwie to książka była gotowa na początku grudnia ubiegłego roku (nawet dostępna w formie e-booka), jednak z powodu ograniczonej mocy drukarni...
Na pewno Lipawa ( bo tak brzmi polska nazwa tego miasta) zasługuje na nieco więcej niż pospieszne przemykanie z parasolem w ręce przez uliczki, jak to miało miejsce w moim przypadku. Niestety trafiłem na mały armagedon pogodowy i musiałem bardzo zawęzić tamtejsze peregrynacje. Z drugiej strony...
Comment