Jeśli po ostatniej aktualizacji oprogramowania natkniesz się na jakieś problemy w funkcjonowaniu serwisu (jeśli dana rzecz oczywiście przed akcją działała ) , pojawią się jakieś komunikaty po angielsku - proszę o informację.
Problemy po uaktualnieniu 2007.04.24
Collapse
X
-
Problemy po uaktualnieniu 2007.04.24
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
"Wciaz nieodczytane posty od ostatniej wizyty"- ten komunikat mam po angielsku.5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik Wyświetlenie odpowiedzi"Wciaz nieodczytane posty od ostatniej wizyty"- ten komunikat mam po angielsku.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
ok, znalazłem, poprawiłem.
pojawił się też problem przy zapisywaniu miejscowości w profilu - już też powinno być ok.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kony Wyświetlenie odpowiedziPowiadamianie o nowym wpisie, które przychodzi na e-maila:
- nie zawiera treści nowego postu
- zawiera załącznik .txt o treści identycznej z treścią e-maila (również bez treści nowego postu)
czasami jest treść nowego postu a czasami nie ma. Nie znajduję jak na razie żadnej prawidłowości.
Comment
-
-
sprawę wychwyciłem, czy poprawiłem - się okaże w praniu- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Mam pytanko, czeemu służą nowe funkcje wyszukiwarki. Myślałam, że jak zaznaczę lista tematów to bedzie wyszukiwać jedynie po tematach a tu lipa.
Czy pokazuje nam :
a) w jakich tematach wystapiło dane słowo (lista tematów)
b) w jakich postach wystąpiło dane słowo (lista postów)?
Czy nie dałoby sie tak zrobić, że automatycznie najppierw wyszukwałoby po tytułach , a potem dopiero grzebałoby w tematach? Myślę, że ułatwiłoby to wyszukiwanie, jeśli wogóle z mojego postu cokolwiek da się zrozumieć.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
ta opcja dotyczy właściwie tego jak będą prezentowane wyniki - czy jako tematy, czy jako posty. w sumie można dodać też bzdyk do szukania tylko w tytułach.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzita opcja dotyczy właściwie tego jak będą prezentowane wyniki - czy jako tematy, czy jako posty. w sumie można dodać też bzdyk do szukania tylko w tytułach.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mlody_w_fachu Wyświetlenie odpowiedziForum mnie "wywala", jestem zalogowany jaki czas, a po chwili mnie "wywala" i muszę się na nowo logować :/
może Twoja przeglądarka nie akceptuje cookies/ciasteczek browarbizowych i/lub może nie wybierasz opcji zapamiętania Twoich danych logowania.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika remfire Wyświetlenie odpowiedziA ja wczoraj mniej więcej w godzinach 21- 23 wogóle nie mogłem wejść na browar.biz.
Pojawiał się symbol kłódeczki , domagano sie loginu i hasła , ale wejśc się nie dało.
Dziasiaj wszystko wróciło do normy.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
Comment