Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika remfire
Wyświetlenie odpowiedzi
Problemy po uaktualnieniu 2007.04.24
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mlody_w_fachu Wyświetlenie odpowiedziAle prędzej tego nie miałem.
1) czy Twoja przeglądarka akceptuje cookies/ciasteczka browarbizowe?
i/lub
2) czy wybierasz opcję zapamiętania Twoich danych logowania?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzirozumiem, ale nie piszesz o rzeczach o których wspomniałem, a które są kluczowe dla ustalenia co jest nie tak.
1) czy Twoja przeglądarka akceptuje cookies/ciasteczka browarbizowe? ...po prostu mlody_w_fachu
- - -
gdzieniegdzie znany jako winorobek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mlody_w_fachu Wyświetlenie odpowiedziTak, akceptuje.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziNie idzie teraz dodać userów do listy kumpli, a niektórych z już istniejących przy zastosowaniu batona "zapisz listę" nie rozpoznaje.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mlody_w_fachu Wyświetlenie odpowiedziMoge ale nie umiem znaleźć tego w ustawieniach :/
Wyszedł u mnie kolejny problem, mam ustawione żeby nie przychodził mi list z powiadomieniem na dyskusje a ten przychodzi :/
co do drugiej sprawy, mogę tylko zalecić dokładniejsze czytanie opisów danych opcji. jest tam także odnośnik do strony z Twoimi bieżącymi prenumeratami/powiadomieniami, dodatkowo w każdym powiadomieniu mailowym jest bezpośrednia możliwość anulowania czy to prenumeraty danego wątku czy też wszelkich prenumerat.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mlody_w_fachu Wyświetlenie odpowiedziW ustawieniach mam, żeby prenumerowanie dyskusji było zawsze wyłączone i ta opcja jest włączona a maile, mimo to mi przychodzą.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzico do drugiej sprawy, mogę tylko zalecić dokładniejsze czytanie opisów danych opcji. jest tam także odnośnik do strony z Twoimi bieżącymi prenumeratami/powiadomieniami, dodatkowo w każdym powiadomieniu mailowym jest bezpośrednia możliwość anulowania czy to prenumeraty danego wątku czy też wszelkich prenumerat.
Jeśli zamieszczasz nowy wątek lub zamieszczasz odpowiedź w jakimś wątku, to możesz ustawić aby automatycznie była zaznaczana opcja dołączania tego wątku do Twojej listy wątków prenumerowanych.
przeczytaj powyższe. do końca. kliknij w odnośnik. zabacz co prenumerujesz. usuń co chcesz.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Przy próbie zmiany sygnaturki, wyskakuje info: "BB code size is not allowed".
W oknie edycji siga nie ma mozliwości ustawienia wielkości czcionki (obok "Fonty" jest od razu wybór koloru czcionki). Przy wklejeniu nowego tekstu w dotychczasowe formatowanie wywala właśnie ten komunikat.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rolek Wyświetlenie odpowiedziPrzy próbie zmiany sygnaturki, wyskakuje info: "BB code size is not allowed".
W oknie edycji siga nie ma mozliwości ustawienia wielkości czcionki (obok "Fonty" jest od razu wybór koloru czcionki). Przy wklejeniu nowego tekstu w dotychczasowe formatowanie wywala właśnie ten komunikat.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzizatem należy usunąć formatowanie wielkości czcionki poprawię tłumaczenie.
Nie chodzi o tłumaczenie, ja chcę małej czcionki w sigu!
Comment
-
-
ona docelowo jest mała. aby taka pozostała jak w poprzednim Twoim poście, tylko usuń znaczniki dotyczące wielkości.
muszę poprawić tylko wyświetlanie w podglądzie i w profilu.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment